Zwarte keuken in de regio Arnhem

Op dit moment kan je geen Pinterest inspiratiebord of woonmagazine meer bekijken waar het niet getoond wordt; de zwarte keuken is immens populair. Bij het ontwerpen van keukens wordt er gekeken naar allerlei verschillende stijlen van zwarte keukens. Of u nu een moderne-, landelijke- of industriële stijl hanteert, het kan dus echt allemaal. Onze keukenadviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, wij helpen uw droomkeuken te realiseren. Ook het combineren van verschillende donkere kleurtinten, kan zorgen voor fantastische effecten.

12
Zwarte keuken bij Lentjes Droomkeukens
MK10 rendering 10424d3e

Zwarte moderne keuken bij Lentjes Droomkeukens

In een moderne keuken, zie je strakke lijnen en gladde materialen. Dit geldt ook voor de zwarte moderne keuken. De keukenfrontjes kunnen in glanzend materiaal gemaakt worden, maar ook in matte materialen. Tegenwoordig zien we steeds vaker de zwarte, matte keukenfrontjes terugkomen in keukens. Zwarte keukens kunnen heel mooi gecombineerd worden met dunne aanrechtbladen, het nieuwste apparatuur, zwarte kranen en zwarte spoelbakken.

Zwarte industriële keuken

Robuuste materialen zijn zeer goed te combineren met een zwarte keuken, hout, beton en metaal of roest zijn echt mooi te combineren met een donkere tint. Wanneer u helemaal enthousiast bent over een robuuste, industriële keuken dan kunnen wij met verschillende elementen en materialen een heel mooi ontwerp maken. Open kasten, houten planken met een metalen afwerking is iets wat we veel terug zien komen in een industriële, zwarte keuken. Een robuust aanrechtblad kunnen we in verschillende groottes en materialen leveren. Ook verschillende donkere tinten zijn mogelijk.

Verschillende uitvoeringen van zwarte keukens

Wij begrijpen het als geen ander hoe lastig het soms is om verschillende met elkaar te combineren en u voor te stellen hoe het daadwerkelijk eruit komt te zien. We kunnen het heel simpel tegen u zeggen, er is van alles mogelijk. Er is soms zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij horen natuurlijk vaker dat klanten hierdoor niet een nieuwe keuken kopen, ze weten niet goed hoe bepaalde stijlen in hun woningen kan worden toegepast. Zij willen wel graag een zwarte keuken, maar weten dus niet hoe? Onze adviseurs werken al jaren binnen de keukenbranche en zij weten daarom erg goed hoe ze u van de beste adviezen kunnen voorzien. Door in een gesprek verschillende opties, opstellingen en elementen door te nemen voor uw nieuwe, zwarte keuken weet je precies hoe je droomkeuken er uit komt te zien.

keuken met groen
Baby Afbeelding Patroon Advies Babyshower Kaart 1

Snel een afspraak maken met Lentjes voor een zwarte keuken

Heb je al enige tijd de wens om te koken en gezellig samen te eten in uw zwarte droomkeuken? Dan zien we je graag terug in één van onze showrooms om uw wensen en behoeftes te bespreken. Een afspraak kan je maken via onze site, telefonisch of via de mail. Onze adviseurs staan voor u klaar!