Tips voor jouw droomkeuken

Een nieuwe keuken moet natuurlijk aan al jouw wensen voldoen. Je moet hier immers jaren lang in koken en dus moet deze perfect zijn. Dit kan allemaal heel erg overweldigend zijn, want waar moet je beginnen? Bij Lentjes Droomkeukens helpen wij je graag een handje om dit proces een stukje eenvoudiger te maken. Daarom hebben wij 5 tips voor jouw keuken. Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw droomkeuken samenstelt!

MK03 Zerox XT Arabica Zerox VER SY Sherwood Park M scaled
African American man using MacBook Pro beside the window Schermafbeelding 2022 11 18 om 14.46.43

Tip 1: Doe online inspiratie op

Er zijn veel verschillende keukenstijlen die ieder zijn eigen unieke kenmerken hebben. Daarom is het van belang om online al een vast even te kijken naar welke stijl bij jou past. Op onze site kun je de verschillende soorten stijlen bekijken om zo de eerste inspiratie op te doen. Zo kun je kiezen uit de volgende stijlen:

  • Moderne keuken
  • Landelijke keuken
  • Industriële keuken
  • Zwarte keuken

Tip 2: Maak een moodboard

Door het maken van een mooboard kun je al jouw wensen en ideeën overzichtelijk op papier zetten. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, elementen, apparaten, maar ook kleuren die jij terug wil zien in jouw nieuwe keuken. Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe een moodboard eruit kan zien. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor een expert tijdens een adviesgesprek. Zo weet de expert precies wat jij wil en kan hij of zij hiermee aan de slag!

Maak een moadboard
Keuken opmeten voor een renovatie

Tip 3: Meet je keuken op

Meten is weten! Daarom is het belangrijk om jouw keuken op te meten. Zo weten jij en de expert altijd precies hoeveel ruimte er beschikbaar is en wat er wel en niet mogelijk is. Ook kun je op die manier zelf al eens voorzichtig rond gaan kijken wat je allemaal in je keuken kunt plaatsen.

Tip 4: Denk na over je budget

Ook niet geheel onbelangrijk, je budget. Hoeveel heb je te besteden? Dit is voor iedereen verschillen. Daarom is het van groot belang dit goed in kaart te brengen en te overleggen met een adviseur/expert. Zo kan deze daar altijd rekening mee houden in het advies en de keuze voor materiaal en apparatuur.

Voor ieder budget
Lentjes locatie Huissen

Tip 5: Maak een afspraak met een expert

We hebben het al een paar keer laten doorschemeren, het raadplegen van een expert. Dit is dan ook gelijk onze laatste tip in het vinden van jouw droomkeuken. Bij Lentjes Droomkeukens hebben wij de nodige experts die jou met alle plezier helpen bij het vinden van de geschikte keuken voor jou. Maak snel een afspraak door op de button hieronder te klikken. We zien je graag terug in één van onze showrooms!