Snel een afspraak maken bij Lentjes Droomkeukens

Vindt de nieuwste inrichting stijlen in het assortiment van Lentjes

Elke maand komen er nieuwe stijlen in de inrichting van huizen, donkere tinten met houten elementen of toch lichte meubels in een lichte omgeving? Keukens moeten hier een aanvulling in zijn. Wanneer het hele huis in een bepaalde stijl is ingericht en de keuken volledig uit de stijl valt dan is het een verkeerde keuze. Bij Lentjes Droomkeukens kunt u keukens vinden in alle verschillende stijlen en vormen. Wij van Lentjes willen zoveel mogelijk opties bieden aan onze klanten om hun droomkeuken te realiseren. Dus heeft u altijd al gedroomd van een zwarte keuken of toch een witte keuken dan kunt u snel contact opnemen met Lentjes Droomkeukens en een afspraak inplannen

Verschillende stijlen:

Verschillende stijlen betekent verschillende elementen, een robuuste vaas met droogbloemen of een houten balk in het plafond met houten elementen in de deuren. Wanneer u een keuken kiest zult u ook rekening moeten houden met de inrichting van uw huis, dit wordt het mooist wanneer u één stijl creëert in het hele huis.

Industriële keuken in een industriële inrichting:

Een woning met robuuste, stoere elementen en kleuren en een woning die toch gezelligheid uitstraalt. Dan kan een industriële wooninrichting iets voor u zijn. Het is echt een populaire stijl onder klanten van Lentjes en dat is ook niet verwonderlijk. Beton, hout en steen worden op elkaar afgestemd en hierdoor krijgt het een enorm strakke maar ook huiselijke uitstraling.

Groene elementen, zoals hangplanten of planten in de rest van de keuken zijn erg belangrijk. De planten zullen het grijs van de keuken wat neutraliseren. Hierdoor krijgt bijvoorbeeld de kleurloze keuken toch iets meer kleur. Een ander mooi element in een industriële keuken zijn de massieve keukeneilanden. Deze passen echt perfect in de industriële woonstijl. De robuuste uitstraling kan nog meer worden benadrukt met zichtbare bekabeling of een bakstenen muur achter uw keuken.

Landelijke keuken in een landelijke inrichting:

De landelijke keuken is één van de meest voorkomende keukenstijlen op dit moment. Maar waarom? Het mooiste aan deze keukens is dat verschillende elementen met elkaar gecombineerd worden. Moderne elementen op een unieke manier gecombineerd met klassieke elementen. De balans tussen deze twee stijlen zorgt voor een strakke uitstraling die gezelligheid uitstraalt. Een ander belangrijk onderdeel in landelijke keukens en in de landelijke inrichting is het gebruik van houten elementen.

In de landelijke woonstijl zie je ook vaak steen, gietijzer en porselein terug. Een mooie tegelvloer en een versiering in het porselein zijn typische elementen in een landelijke stijl. Doordat er allemaal verschillende elementen met elkaar worden gecombineerd worden, wordt er een hele duidelijke balans gecreëerd tussen klassiek en vernieuwend.

Moderne keuken in een moderne inrichting:

Een keukenstijl die al een hele lange tijd te vinden is in de showrooms van keukenzaken, is de moderne stijl. Toch verandert deze stijl heel erg snel, wat de ene maand wordt gezien als modern is de volgende maand alweer ouderwets. Toch zijn een aantal elementen tijdloos in de moderne stijl. In een moderne inrichting worden het gebruik van strakke ontwerpen en strakke oppervlakken erg belangrijk, dit wordt ook gebruikt in het ontwerpen van moderne keukens. Een strak gelakt houten tafelblad, een strak keukenblad en een fijne afwerking zijn typerend voor de moderne keukenstijl.

In moderne keukens zien we een aantal materialen erg vaak terugkomen. Er zijn heel erg veel hout- en metaalsoorten die bewerkt kunnen worden om een strakkere uitstraling te creëren. Naast de hout- en metaalsoorten worden kunststoffen ook steeds populairder. Van RVS tot aan aluminium, er is van alles mogelijk. Een moderne keuken is niet alleen maar strak en saai, want juist door verschillende kleuren of andere afwerking kan het zijn dat een keuken toch gezellig oogt.

Snel een afspraak maken

Bij Lentjes Droomkeukens staan elke dag adviseurs klaar om u te voorzien van het beste advies voor de verschillende stijlen. U kunt altijd uw ideeën en inspiratie alvast meenemen naar de showroom van Lentjes in Huissen of Wijchen. Hierdoor hebben de adviseurs van Lentjes al een beter idee wat uw wensen zijn. Maak snel een afspraak via de knop rechtsboven.

Moderne keuken
Industriële keuken
Landelijke keukens


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter