Showroomkeukens2023-03-24T15:56:33+01:00

Showroomkeukens bij Lentjes Droomkeukens.

Bent u op zoek naar een keuken met heel erg veel voordeel, en kunt u zelf een keuken demonteren en installeren? Dan biedt Lentjes Droomkeukens de perfecte kans voor u om een voordelige keuken te kopen. Wij hebben goed nieuws voor u, onze showroomkeukens mogen met een mooie korting verkocht worden. Wij zijn bezig met een nieuwe collectie en hiervoor moet ruimte vrijkomen. Geniet nu van hoge kortingen op showroomkeukens van fantastische kwaliteit en wees niet te laat!

De showroomkeukens zijn allemaal nieuw en voorzien van de mooiste apparatuur. Wilt u weten welke keukens er te koop staan? Bekijk dan onze collectie aan showroomkeukens en neem gerust contact met ons op. Of ziet u een keuken die u aanspreekt, wacht dan niet en maak meteen online een afspraak bij Lentjes Wijchen of Lentjes Huissen.

Showroomkeuken kopen bij Lentjes Droomkeukens.

In onze vestigingen van Lentjes Droomkeukens kunt u langskomen en diverse showroomkeukens bekijken. Dit zijn modellen die neer worden gezet om mensen een keuken te laten beleven. Aan de hand van deze modellen kunt u kijken of een bepaalde stijl bij u past en of dat een bepaalde keukenopstelling iets voor u is. Wij willen altijd de nieuwe trends plaatsen in onze showroom en hierdoor zijn de keukens ook vaak ingespeeld op de laatste keukentrends. Vaak willen klanten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de laatste trends, maar vaak geven modellen ook een beter beeld hoe keukens eruit kunnen zien. Als er een wisseling plaatsvind in de showroom worden de modellen uit de vorige collectie met hoge kortingen verkocht.

Welke voordelen brengt een showroomkeuken met zich mee?

Een showroomkeuken kopen kan een hele aantrekkelijke keuze zijn aangezien er enorm veel voordelen aan een showroomkeuken zitten. Denkt u eens aan de voordelige prijs waarvoor de keukens verkocht worden. U kan geen andere keuken vinden met dezelfde prijs en hoge kwaliteit. Bij ons koopt u een vaste, complete keuken. Ook als u nog dingen wilt aanpassen zoals een nieuw aanrechtblad is er altijd een mogelijkheid om te overleggen wat de mogelijkheden zijn bij de desbetreffende showroomkeuken. Als u een keuken ziet waarvan u denkt, dit is de droomkeuken die ik al jaren zocht. Dan weet u precies wat u krijgt, de keuken die in de showroom staat is van u. Onze adviseurs kunnen nog veel meer vertellen over de showroomkeukens en de verschillende mogelijkheden bij aankoop van een showroommodel. Bij vragen kunt u altijd terecht in één van onze vestigingen of kunt u telefonisch contact opnemen of kunt u ons via de e-mail bereiken.

Welke voorwaarden zitten er aan het kopen van een showroomkeuken?

Ons uitgangspunt is een droomkeuken verkopen aan u, echter ligt bij aanschaf van een showroomkeuken een deel van die verantwoordelijkheid bij uzelf. De showroom die bij ons in de verkoop staan, worden altijd geleverd zoals ze gepresenteerd zijn. U wilt genieten van de lage prijzen dan adviseren we u om te kijken naar deze adviezen. Als eerste adviseren wij u om de keuken perfect op te meten. Want de complete keuken moet ook in uw woning passen, want wij kunnen niet een deel van de keuken retour nemen. De maten van de keuken moeten dus helder voor u zijn. Een tweede advies maar eigenlijk net zo belangrijk is het nagaan of alle apparatuur zonder problemen aangesloten kan worden in uw woning. Moet er een extra groep aangelegd worden? Of past het allemaal perfect in uw keuken. Omdat de keukens in de showroom hebben gestaan is er een kans op gebruikssporen. De keukens zijn helemaal nieuw, maar hebben wel een tijd in de showroom gestaan. Doordat de keuken een tijdje in de showroom heeft gestaan kunnen er kleine gebruikssporen zichtbaar zijn.

Demontage en Installatie

Onze adviseurs willen u graag helpen bij de aanschaf van een showroomkeuken, echter stopt de service wanneer u een keuken gekocht heeft. Wanneer de keuken uit de showroom gehaald moet worden zal dit uitgevoerd moeten worden door u. Wij kunnen u een handje helpen, maar u bent vanaf het moment van aankoop verantwoordelijk voor de keuken. Als er schade plaatsvind tijdens de demontage of installatie zijn wij niet aansprakelijk. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we zijn telefonisch te bereiken maar ook via de e-mail.

Meld je aan voor ons magazine !

Titel

Ga naar de bovenkant