Huissen- Outlet Keuken 2

€ 8.700,-

Dit showroommodel keuken is in de kleur QTD 1000 Wit Antico. De fronten zijn gemaakt van massief hout wat een zandstraal behandeling heeft gehad en om deze reden de massieve toplaag met noesten heeft. De keuken heeft met 6 lades voldoende opslagruimte en er zijn twee bestekindelingen geplaatst. Onder de spoelkast zit een afvalsysteem in een van de korvenladen.
Het werkblad is gemaakt van multiplex kunststof van 64mm dik en 600mm diep. In het werkblad is een Model Queen rechthoekige RVS geïnstalleerd met bijbehorende kraan. Naast een keukengedeelte met werkblad zijn er ook drie hoge kasten die bij deze outletkeuken horen. Twee grote apparatenkasten die gescheiden worden door een hoge kast met nog meer opslagruimte.

De apparatuur in deze keuken:
Van Whirlpool staat er in deze showroomkeuken de vriezer, de koelkast, de inductiekookplaat en de drie combimagnetrons (er is een mogelijkheid tot variatie in apparatuur waar nu drie combimagnetrons zitten, hier kan andere apparatuur in geplaatst worden in overleg met de verkoper).
De universele afzuigkap is van Miele en de geïntegreerde vaatwasser is van het merk Bauknecht.

De afmetingen:
– Het gedeelte met werkblad: 3300mm breed, 970mm hoog, 600mm diep.
– De drie hoge apparatenkasten: 1800mm breed, 1880mm hoog, 580mm diep.

Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten!