Renoveren van jouw bestaande keuken

Het wordt steeds lastiger om een hele nieuwe keuken aan te schaffen door alle stijgende prijzen. Jij bent zelf veel meer kwijt om jouw dagelijkse leven te betalen maar daarnaast kan jij ook steeds minder leuke dingen doen en is het sparen voor een nieuwe keuken bijna onmogelijk! Hierdoor moet iedereen nadenken wat de beste opties zijn voor hem of haar in het veranderen van keukens. Renovatie brengt heel veel voordelen met zich mee, maar ook het vernieuwen van de hele keuken is een optie die ervoor kan zorgen dat jij een nieuwe sfeer krijgt in jouw keuken! Bij Lentjes Droomkeukens begrijpen wij heel erg goed dat het lastig voor jou kan zijn om te kiezen voor een renovatie in plaats van een volledig nieuwe keuken. Wij willen jou graag ondersteunen in het lastige proces van het kiezen voor bepaalde renovaties, maar het samenstellen van een volledig nieuwe keuken kan nog lastiger zijn! Daarom adviseren wij jou om goed na te denken en te bekijken wat het budget is.

Verschillende fases in het renoveren van jouw keuken

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn dat jij de juiste keuzes maakt in dit proces, daarom bieden wij enkele handvaten aan die jou ondersteunen in dit proces. Het proces verloopt in verschillende fases en alle fases zijn belangrijk om goed te doorlopen. Alle fases zijn bedacht met een reden, wij beginnen met de eerste fase in dit proces. Dit is de oriëntatiefase in het proces van een renovatie, deze fase is heel erg belangrijk om jou te inspireren en ideeën te geven op het gebied van renovaties. Wij laten jou zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je deze het beste kan gebruiken om jou keuken te vernieuwen. Daarna gaan wij naar de tweede fase, deze fase gaat een ontwerp maken en al het voorbereidende werk treffen voor de renovatie. Dan kom je in de derde fase van de renovatie, deze fase gaat in op alle uitvoerende taken voor de renovatie. Dus alles wordt in gang gezet en de renovatie wordt gerealiseerd. Daarna volgt de laatste fase, de aftersales. Deze fase wordt er vooral veel contact met jou gezocht, onze adviseurs bellen naar jou of alles naar wens is en goed is verlopen. Wij nemen al het feedback mee in onze nieuwe renovaties en luistere erg aandachtig naar de feedback van onze klanten.

Verschillende manieren in het renoveren van je keuken

Er zijn heel erg veel manieren om een keuken te renoveren! Deze manieren zijn heel erg belangrijk voor jou om inzichtelijk te krijgen welke mogelijkheden er allemaal voor jou zijn. Nou eigenlijk is het heel erg simpel, alle onderdelen zijn te renoveren en kan je dus vervangen door nieuwe materialen. Denk bijvoorbeeld aan het aanrechtblad, jij hebt nu een kunststofblad in jouw keuken zitten maar bent op zoek naar een een blad van natuursteen of ander materiaal. Wij kunnen deze renovatie realiseren! Maar ook het volledige apparatuur vervangen van jouw huidige keuken is een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten. Mensen willen vaak het apparatuur van één merk hebben in hun keuken! Maar ook het vervangen van keukenfrontjes is een veel gevraagde optie van renovaties, kies jij voor een andere kleur en zelfs ander materiaal kan dit enorm veel opleveren voor jou. Eigenlijk zijn alle renovaties wel het geld waard, jouw hele keuken verandert door de gemaakte wijzigingen. Wij willen jou ondersteunen met elke wijziging!

Specialist in keukenrenovaties

Bij Lentjes Droomkeukens hebben wij genoeg ervaring om de allerlastigste renovaties op te lossen, daardoor adviseren wij jou om zeker eens langs te komen bij ons in Wijchen of Huissen. Wij willen iedereen voorzien van de beste kwaliteit en doen dit door middel van onze expertise en de partners die wij hebben. Op het gebied van apparatuur en werkbladen kunnen wij producten van het hoogste niveau afleveren. Dit niveau is voor ons heel erg belangrijk om zo goed mogelijk te waarborgen, hiervoor werken wij met een systeem in onze service dat alle vragen, opmerkingen of klachten meteen behandeld worden. Wij kunnen zeggen dat wij een echte specialist zijn op het gebied van keukens. Wij durven ook nog te zeggen dat wij alles kunnen realiseren op het gebied van het renoveren van keukens. Wij gaan tijdens de renovatie samenwerken met onze beste partners op het gebied van keukenapparatuur en materialen. Samen met hun zorgen wij ervoor dat jouw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Sneller renoveren dan een hele nieuwe keuken

Bij Lentjes Droomkeukens staan wij voor elke renovatie klaar, wij kunnen deze projecten sneller afhandelen dan een volledig nieuwe keuken! Hierdoor kunnen wij jou heel snel van dienst zijn. Al jouw wensen zijn voor ons van groot belang en dat merk je in de ontwerpen en gerealiseerde projecten die wij neerzetten. Onze klanten kunnen dat beamen, wij leveren echte kwaliteit en realiseren dit door de juiste manier van service. Ben jij op zoek naar een keukenzaak in de regio Nijmegen en Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact op met Lentjes Droomkeukens in Huissen of Wijchen. Maak gemakkelijk een afspraak met één van de adviseurs.

Renovatie van een keuken
Nieuw keukenapparatuur in jouw huidige keuken
Nieuwe keukenstijlen voor jouw huidige keuken