Quooker kranen


De kraan die alles kan!

Verschillende kranen van Quooker bij Lentjes Droomkeukens

Quooker is bezig met de hele wereld te veroveren met hun vernieuwende kranen. Inmiddels heeft de in 1970 uitgevonden kokendwaterkraan zich onmisbaar gemaakt in onze keukens. Met een enorme hoeveelheid aan passie en de gezamenlijke ambitie werken wij aan de meest innovatieve kranen op de markt. Wij willen alle huishoudens op een slimme, maar ook verantwoorde manier voorzien van bruisend en kokend water. Van een idee naar internationaal succes door Henri Peteri, de uitvinder van de Quooker. Een hele belangrijke factor in de ontwikkeling van de Quooker kranen is de duurzaamheid van deze kranen. De kranen gaan wel vijftien tot twintig jaar mee. Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na, dus niet alleen het product is duurzaam. Bij Quooker hebben de aandacht op mens en milieu.

Flex Quooker bij Lentjes
Fusion Quooker bij Lentjes
Nordic Quooker bij Lentjes


Quooker is een duurzaam product

Bespaar energie en water

De meeste mensen kiezen voor een Quooker, omdat een Quooker kraan erg veel gemak oplevert. Maar naast de reden van gemak is de Quooker ook echt een verantwoorde aanschaf. Met deze kranen bespaar je namelijk een hoop energie en water. Maar hoe werkt dat dan?

Nou in veel keukens wordt een grote hoeveelheid aan water verspeeld. Niet in 1x maar alle kleine beetjes bij elkaar zorgen ervoor dat het meer is dan je verwacht. Bijvoorbeeld tijdens het koken, wanneer je twee keer zoveel water gebruikt tijdens het koken. Ook wanneer mensen het water een tijdje laten lopen voordat het warm wordt, dit is ook echte verspilling van water en de Quooker speelt hier op in.

Voordelen van de Quooker

Quooker is in alle opzichten een verantwoorde aanschaf. Het bespaart water en energie, en de kranen zijn ook nog eens van kindveilige bedieningsknoppen voorzien.

Energie besparen met Quooker

Het reservoir van Quooker heeft maar heel weinig energie nodig(10 watt). Een mooie vergelijking is een spaarlamp, de spaarlamp verbruikt al 11 watt, een gemiddelde televisie verbruikt drie keer zoveel.

Lekkerder water met Quooker

Water smaakt beter

Energie besparen met Quooker

Energiebesparend

Met oog op mens en milieu Quooker

Mens en milieu

tijd besparen met Quooker

Tijdbesparend

Water besparen met Quooker

Waterbesparend

Mooiste keukenapparatuur bij lentjes

Hierdoor word je echt blij van een Quooker

Er is niks mis met een mooie waterkoker of een nostalgische fluitketel, maar als je de voordelen van een Quooker kraan allemaal inzichtelijk maakt dan is de keuze makkelijk en heel snel gemaakt denken wij.

Hieronder een korte opsomming van alle voordelen volgens Quooker zelf:

  • Het water uit je Quooker smaakt beter
  • Energiebesparend
  • Met een Quooker CUBE minder plastic afval
  • Een Quooker brengt gemak
  • Waterbesparend
  • Plaatsbesparend
  • Veilig
  • Tijdbesparend

 

 

Maak nu een afspraak bij Lentjes voor een mooie duurzame Quooker kraan.