Quooker bij Lentjes Droomkeukens

Het merk Quooker bestaat al een hele lange tijd, de kokendwaterkraan is een grote trend geworden! Anno 1970 was het een bijna absurde gedachte, inmiddels verovert Quooker de wereld. De veelzijdigheid van deze kranen is heel erg bijzonder, maar het is natuurlijk niet gestart met 20 verschillende kranen. Het eerste product bestond uit een simpele kraan die kokend water kon geven. Deze oplossing gaf zo veel gemak op het gebied van koken en andere activiteiten in en rondom de keuken, en tegenwoordig hebben zo veel keukens een Quooker ingebouwd. Het gemak, design en de wil om een kraan van Quooker te hebben is niet te evenaren. Iedereen kent het wel en wil het daarom in zijn of haar nieuwe keuken plaatsen. Daarnaast is het echt een duurzaam product, maar hier komen wij in de volgende alinea op terug.

Nordic Quooker bij Lentjes
Flex Quooker bij Lentjes

Voordelen van de Quooker

Quooker is echt in alle opzichten een hele verantwoorde aanschaf in jouw nieuwe keuken. Het bespaart heel veel water en daarbij ook energie. Om ervoor te zorgen dat er veilig omgegaan wordt met de kranen, zijn deze ook nog eens van kindveilige bedieningsknoppen voorzien. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat je kind zich bezeerd. De meeste mensen kiezen voor een Quooker, omdat een Quooker kraan erg veel gemak oplevert. Maar naast de reden van gemak is de Quooker ook echt een verantwoorde aanschaf. Met deze kranen bespaar je namelijk een hoop energie en water. Maar hoe werkt dat dan?

Nou in veel keukens wordt een grote hoeveelheid aan water verspeeld. Niet in 1x, maar alle kleine beetjes bij elkaar zorgen ervoor dat het meer is dan je verwacht. Bijvoorbeeld tijdens het koken, wanneer je twee keer zoveel water gebruikt tijdens het koken. Ook wanneer mensen het water een tijdje laten lopen voordat het warm wordt, dit is ook echte verspilling van water en de Quooker speelt hier op in.

Energie besparen met Quooker

Het reservoir van Quooker heeft maar heel weinig energie nodig(10 watt). Een mooie vergelijking is een spaarlamp, de spaarlamp verbruikt al 11 watt, een gemiddelde televisie verbruikt drie keer zoveel. Hierdoor is het een hele duurzame keuze om te kiezen voor een Quooker in jouw nieuwe keuken. Naast de duurzaamheid in het gebruik van de Quooker is ook de levensduur van de Quooker heel erg goed! De kranen gaan lang mee waardoor de duurzaamheid op dat gebied ook heel erg goed is. De combinatie van de duurzaamheid op het gebied van levensduur en gebruik in energie is het echt een gadget in jouw keuken die je moet hebben.

Met oog op mens en milieu Quooker
Energie besparen met Quooker
Water besparen met Quooker

Verschillende kleuren passen bij verschillende keukenstijlen

Bij Quooker denken ze ook heel erg na om het design zo mooi mogelijk te maken! Dit doen ze door verschillende stijlen aan te bieden die ook weer beter aansluiten bij de verschillende stijlen van keukens. Bij Quooker streven zij precies naar hetzelfde als wij doen bij Lentjes Droomkeukens, de wensen van de klant volledig beantwoorden met de mooiste kranen van Quooker. Door de verschillende kleuren die mogelijk zijn met de kranen van Quooker kan jij precies uitzoeken wat in jouw huidige of nieuwe keuken past! Heb jij bijvoorbeeld een zwarte keuken met donkere elementen is het niet mooi om te kiezen voor een witte Quooker kraan! Kies goed welke kleur en welk model het beste bij jou past!

Maak een afspraak met Lentjes Droomkeukens om jouw nieuwe Quooker te bestellen

Quooker kranen bij Lentjes Droomkeukens dat is precies wat jij wil! Kwaliteit in de dingen die wij plaatsen en dan ook in de service die wij daarbij kunnen bieden. Daarom denken wij dat de combinatie tussen Lentjes Droomkeukens en Quooker echt heel erg belangrijk is. Wij leveren de service die jij verwacht en daarbij krijg je een product die volledig aan de verwachtingen voldoet. Maak een afspraak met Lentjes Droomkeukens in Wijchen of Huissen om jouw Quooker te bestellen.