Over ons 2017-12-09T14:38:14+01:00

Vakkundig advies

Lentjes Droomkeukens, al 38 jaar de Gelderse Keukenspecialist! Met een fraaie showroom in Huissen en Wijchen. Laat u in een ontspannen sfeer informeren over onze mogelijkheden. Laat u verrassen door onze presentatie van uw nieuwe keukeninrichting, het enorm assortiment kasten, het unieke assortiment inbouwapparaten van diverse bekende merken, nergens goedkoper te vinden en het uitgekiende aanrechtbladen programma.

Het keuken bedrijf voor uw droomkeuken. Op onze site geven wij u vast een voorproefje van uw droomkeuken. Laat u inspireren op onze site, en kom eens langs in onze showroom om samen uw droomkeuken te ontwerpen.

Naast de ideeën voor de opstelling van uw keuken vind u ook een complete apparaten selectie op deze site. Zodat u zich vast rustig kunt oriënteren op de appartuur. In onze winkel geven wij u graag advies welk apparaat voor u het beste is.

Geen hele keuken nodig? Maar uw keuken is wel aan een opknap beurt toe. U wilt een apparaat vervangen of een nieuw aanrechtblad plaatsen. Daar vind u alles om uw keuken weer helemaal up-to-date te maken.

Eigen montage

Lentjes Droomkeukens weet als geen ander dat bij het opbouwen van een nieuwe keuken veel technische kennis en inzicht nodig is. Denk maar aan het leidingwerk, dit moet volgens de laatste NEN-norm zijn. Niet alleen voor U maar ook voor Uw veiligheid. Enkele punten op een rijtje…

  • Gas; leidingen aanpassen en controleren.
  • Water; koud en/of warmwater leidingen aanpassen en controleren.
  • Water; zorgen voor een goede afvoer van afwaswater ed.
  • Electra; aanpassen van kabels, enkelfase of driefase systemen.
  • Lucht; maken van doorvoeren in buitenmuren voor een goede afzuiging.

Dan nog alles op de juiste hoogte en afstanden monteren…
Daarna komt de opbouw van de keuken nog. Met deze gedachte en met onze eigen technische montagegroep, kunnen wij U als klant een totaal-montage aanbieden.

3D ontwerp

Ruimtelijk inzicht is heel belangrijk om uw keuze te bepalen. Samen met u bekijken wij de talloze mogelijkheden. Om met deze tekening te starten willen wij graag de volgende maten van u weten.

  1. De ruimteafmetingen (maten van alle muren van de keuken)
  2. De plaats van de deuren (en de afstand vanaf linker of rechterkant)
  3. De plaats en de afmetingen van ramen (afstand van vloer tot onderkant raam)
  4. Afstand van het raam van linker of rechterzijkant
  5. De plafondhoogte

De door u meegebrachte maten zijn voor ons voorlopige maten om te starten met het ontwerp. Deze maten zullen wij altijd voor bestelling bij u controleren. Ook een eventueel aanwezige bouwtekening helpt ons om een goed inzicht te krijgen in de keukenruimte, de lichtinval en de routing in uw keuken. Op basis van deze gegevens maken wij een ontwerp van uw nieuwe droomkeuken. Gezien de tijdsduur (1 à 2 uur) willen wij u vragen vooraf een telefonische afspraak te maken met onze adviseurs.

Geen aanbetaling

Naast onze aanbiedingen, scherpe prijzen, eigen montagedienst en ons vakkundige advies …. hoeft u bij ons ook geen aanbetaling op uw aankopen te doen. Een zekerheidje in onzekere tijden!