Over ons

Vakkundig advies

Lentjes Droomkeukens, al meer dan 40 jaar de Gelderse Keukenspecialist! Met een fraaie showroom in Huissen en Wijchen. Laat u in een ontspannen sfeer informeren over onze mogelijkheden. Laat u verrassen door onze presentatie van uw nieuwe keukeninrichting, het enorm assortiment kasten, het unieke assortiment inbouwapparaten van diverse bekende merken, nergens goedkoper te vinden en het uitgekiende aanrechtbladen programma.

Het keuken bedrijf voor uw droomkeuken. Op onze site geven wij u vast een voorproefje van uw droomkeuken. Laat u inspireren op onze site, en kom eens langs in onze showroom om samen uw droomkeuken te ontwerpen.

De keuken indelen

Ruimtelijk inzicht is heel belangrijk om uw keuze te bepalen. Samen met u bekijken wij de talloze mogelijkheden. Om met deze tekening te starten willen wij graag de volgende maten van u weten:

  • De ruimteafmetingen (maten van alle muren van de keuken)
  • De plaats van de deuren (en de afstand vanaf linker of rechterkant)
  • De plaats en de afmetingen van ramen (afstand van vloer tot onderkant raam)
  • Afstand van het raam van linker of rechterzijkant
  • De plafondhoogte

3D ontwerp maken

De door u meegebrachte maten zijn voor ons voorlopige maten om te starten met het ontwerp. Deze maten zullen wij altijd voor bestelling bij u controleren. Ook een eventueel aanwezige bouwtekening helpt ons om een goed inzicht te krijgen in de keukenruimte, de lichtinval en de routing in uw keuken. Op basis van deze gegevens maken wij een ontwerp van uw nieuwe droomkeuken.

Gezien de tijdsduur (1 à 2 uur) willen wij u vragen vooraf een afspraak te maken met onze adviseurs.

Eigen montage

Lentjes Droomkeukens weet als geen ander dat bij het opbouwen van een nieuwe keuken veel technische kennis en inzicht nodig is. Denk maar aan het leidingwerk, dit moet volgens de laatste NEN-norm zijn. Niet alleen voor u maar ook voor uw veiligheid. Enkele punten op een rijtje:

  • Gas; de leidingen aanpassen en controleren.
  • Water; koud en/of warmwater leidingen aanpassen en controleren.
  • Electra; aanpassen van kabels, enkelfase of driefase systemen.
  • Lucht; maken van doorvoeren in buitenmuren voor een goede afzuiging.

Daarna komt de opbouw van de keuken nog. Met deze gedachte en met onze eigen technische montagegroep, kunnen wij u als klant een totaal-montage aanbieden. We zorgen ervoor dat alles op de juiste manier is aangesloten en gemonteerd.

Apparatuur en renovatie

Naast de ideeën voor de opstelling van uw keuken hebben wij ook een complete selectie aan inbouw apparatuur voor u. In onze winkel geven wij u graag advies welk apparaat voor u het beste is.

Geen hele keuken nodig, maar uw keuken is wel aan een opknap beurt toe? U wilt een apparaat vervangen of een nieuw aanrechtblad plaatsen. Maak een afspraak met onze adviseurs zij helpen u graag verder.

Geen aanbetaling

Bij Lentjes Droomkeukens bent u verzekerd van goede aanbiedingen en scherpe prijzen. We hebben een eigen montagedienst en geven u het beste advies dat mogelijk is. Naast al deze voordelen hebben we nog een voordeel:

Bij ons hoeft u geen aanbetaling op uw aankoop te doen!

In moeilijke tijden waarin veel onzeker is, is dit een prettige zekerheid bij het doen van uw aankoop. Door deze regeling weet u immers zeker dat uw keuken wordt geplaatst voor het bedrag dat we hebben afgesproken en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.