De trends op het gebied van van keukenapparatuur bij Lentjes 

Alle nieuwe technologieën in onze showroom

Rotpunkt 2020 K01 54 1600 1

Het leven een stukje makkelijker maken, dat betekent de technologie voor ons. Door alle ontwikkelingen op het gebied van technologie maken we het onszelf en in ons huishouden een stuk makkelijker. Een vaatwasser zorgt er voor dat wij onze eigen borden niet meer af hoeven te wassen en met de nieuwste koffieapparaten wordt het koffiezetten ook nog eens een stuk makkelijker. Technologie blijft zich ontwikkelen en mensen blijven het beste apparatuur zoeken voor het meeste gebruiksgemak. Veel van de nieuwe technologieën zien wij terugkomen in de keuken. Bent u benieuwd naar de trends die nu spelen, lees dan hieronder verder.

De afzuiging op innovatieve manier

Iedereen heeft het eigenlijk wel in zijn of haar keuken, de afzuiging is eigenlijk onmisbaar in de keuken. Mensen zijn hierdoor steeds op zoek naar de beste systemen in hun keuken. In plaats van een groot afzuigblok boven uw kookplaat, een subtiele afzuigsysteem in uw kookplaat. Dit wordt ook wel een veldafzuiging genoemd. Door dit vernieuwde systeem heeft u geen grote kap meer boven uw keuken hangen. De efficiëntie van de veldafzuiging is het grootste voordeel van deze uitvinding, de afzuiging zit veel dichter bij de pan. Hierdoor verdwijnen geuren zo vanuit de pan de afzuiging in. Geuren verspreiden zich veel minder snel en hierdoor heb je minder last van de geur van eten door je hele huis. Het is ook nog eens een stuk stiller als een oudere afzuiging, wij begrijpen de trend volledig!

Op afstand bestuurbare keukenapparatuur

Als wij tegenwoordig op straat lopen zien wij bijna iedereen met een mobiele telefoon. Maar hoe makkelijk zou het zijn als jij jouw oven kan besturen met jouw mobiele telefoon? Tegenwoordig zijn er al een aantal apps verbonden met keukenapparatuur, hierdoor hoeft u niet direct bij het apparatuur te staan om het te bedienen. Eigenlijk staat alles in verband met het gebruiksgemak.

De nieuwste vaatwassers

Tegenwoordig zitten in bijna alle keukens vaatwassers, eigenlijk kan en wil niemand meer zonder. Eigenlijk is het al een hele grote luxe dat wij niet meer met de hand hoeven af te wassen. Maar toch blijven vaatwassers zich ook ontwikkelen, het kan nog gebruiksvriendelijker. Maar vooral nog ergonomischer. Wanneer de vaatwasser en in- en uitgeruimd wordt ontkom je er niet aan dat je moet gaan bukken om al het servies en alle glazen eruit te halen. Dit kan best een vervelende taak zijn bij een overvolle vaatwasser. Er zijn nu systemen die het onderste rek naar boven kunnen tillen, hierdoor zal je minder snel moeten bukken en kan je ergonomischer werken. Het is veel minder belastend voor je rug en het maakt de vaatwasser uitruimen of inruimen net even iets makkelijker.

Alle trends bekijken bij Lentjes Droomkeukens

Bij Lentjes Droomkeukens hebben wij alle trends op het gebeid van keukens in onze showroom verwerkt. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak met één van onze adviseurs.

17
HP Module Banner half image KOEL VRIESCOMBINATIES MET TOTAL NO FROST TECHNOLOGIE BK compressed
MK03 Zerox XT Arabica Zerox VER SY Sherwood Park M scaled


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter