Nieuwe moderne keuken

Waar denk je aan bij een moderne keuken? Grote kans dat jouw antwoord in de richting van een hoogglans witte keuken zit. Ook zul je meteen denken aan greeploze designs. Echter is het begrip van een moderne keuken de afgelopen tijd een stuk ruimer geworden. Zo kun je een moderne keuken tegenwoordig in alle denkbare kleuren krijgen en zijn ook niet alle onderdelen per definitie greeploos. Wil jij nou alles weten over een nieuwe moderne keuken? Lees dan snel verder en ervaar alles!

MK07 Zerox BL XT Umbra Zerox XT Kashmir Zerox FM VER City Grey Oak M scaled
Rotpunkt 2020 K10 Frontal Alternative Daylight Grey
Koken op inductie

De onderdelen van een moderne keuken

In een moderne keuken zie je het gebruik van de nieuwste apparatuur veelvuldig terug komen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van strakke lijnen. Het aanrechtblad kan op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Zo is een betonlook niet ongebruikelijk, maar ook de oorspronkelijke hoogglans afwerking zien we nog steeds. Een veel gekozen kleur bij een moderne keuken is nog steeds wit of naturel. Maar ook een zwarte moderne keuken wordt steeds populairder. Daarnaast is het ook een trend van de laatste jaren om juist hele felle of gedurfde kleuren toe te passen in een moderne keuken.
Waar een moderne keuken vooral om bekend staat is het minimalisme, wat in de meeste gevallen neerkomt op een greeploos design. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van strakke lijnen in de opstelling van de keuken. Tot slot kunnen we zeggen dat een moderne keuken heel divers is. Zo is niks te gek en dus ook het gebruik van afwijkende vormen niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een werkblad die in een ronding loopt.

De nieuwste trends in een moderne keuken

Moderne keukens worden keer op keer vernieuwd en geïnnoveerd, daarom wil jij natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk en trendy om gebruik te maken van felle kleuren. Ook een eigentijdse opstelling is helemaal hip. Daarnaast is een moderne keuken tegenwoordig ook niet meer af zonder de nieuwste en meest innovatieve apparatuur. Een trend die we nog steeds zien en al jarenlang erg gebruikelijk is binnen een moderne keuken, is het gebruik van hout. Dit geeft een mooie warme en natuurlijke uitstraling. Niet alleen het gebruik van massief hout of een houtlook in een het aanrechtblad zijn populair, maar ook een houten visgraad vloer zien we veel terug komen.

MK01 rendering scaled
Lentjes locatie wijchen

Ervaar alle moderne keukens in onze showrooms

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van een moderne keuken? Van opstelling tot apparaten tot afwerking, je ervaart het allemaal in één van onze showrooms. Hier kunnen onze experts jouw alles vertellen over de eindeloze mogelijkheden van een moderne keuken. Hoe mooi is het om een moderne keuken in het echt te bewonderen om zo een beeld te krijgen van hoe deze eruit komt te zien. Laat je inspireren en kom langs in Huissen of Wijchen. Maak nu snel een afspraak via de knop hieronder. Tot snel!