Nieuwe keuken bij Lentjes Droomkeukens

Wanneer je besluit om een nieuwe keuken te laten plaatsen zijn er heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Het is natuurlijk iets heel spannends en daarom moet je hier goed over nadenken. Om je op weg te helpen hebben wij wat keukeninspiratie voor jou op een rijtje gezet. De eerste stap naar een nieuwe keuken is namelijk het opdoen van inspiratie. In deze fase maak je kennis met alle verschillende stijlen en kun je ontdekken wat bij jou past. Bij Lentjes Droomkeukens kunnen wij iedereen voorzien van een perfecte nieuwe keuken. Of je nou kies voor een moderne keuken, landelijke keuken, industriële keuken of een zwarte keuken, wij hebben ze allemaal!

Moderne keuken

Landelijke keuken

Industriële keuken

Zwarte keuken

Lentjes is altijd in de buurt voor jouw nieuwe keuken

Met twee vestigingen in Huissen en Wijchen is Lentjes Droomkeukens altijd makkelijk te bereiken voor jouw nieuwe keuken. Hier staan onze experts altijd voor je klaar om jouw te voorzien van het beste advies. Je kunt hier altijd een rondje lopen door de showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Samen met één van onze collega’s zorgen we er voor dat jij altijd goed wordt geholpen. Maak dus gerust een afspraak en kom langs in een showroom bij jou in de buurt!

Lentjes locatie wijchen
Lentjes locatie Huissen

Neem contact op en maak een afspraak!

Heb jij vragen over de verschillende keukenstijlen, kleuren, opties voor jouw nieuwe keuken of welke vraag dan ook, neem dan makkelijk en snel contact met ons op via de knop hieronder. Daarnaast kun je ook direct een afspraak maken om langs te komen in één van onze showrooms. Tot snel in Huissen of Wijchen!