Lentjes Wijchen is de keukenzaak in Gelderland


Keukenstijlen en apparatuur van de hoogste kwaliteit

Keukens zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Hele grote keukens of toch op zoek naar een wat kleinere keuken, dan kan jij bij Lentjes Droomkeukens terecht met al jouw wensen. In Wijchen staan verschillende kleinere keukens en ook een ruime hoeveelheid aan grotere keukens. De verschillende merken van apparatuur zijn allemaal terug te vinden in de showroomkeukens, deze keukens staan klaar voor jou. Om jou inspiratie te geven voor een nieuwe keuken staan de keukens in Wijchen klaar voor jou. De verschillende merken worden duidelijk getoond en de toegevoegde waarde van bepaalde apparatuur worden gegeven. De nieuwste producten met de nieuwste technologische ontwikkelingen worden getoond, en onze adviseurs geven bij elk product aan wat het verschilt van een ander product. Wij kunnen samen met jou door de showroom in Wijchen lopen, of jij gaat zelf een rondje lopen door onze showroom. Jij bent helemaal vrij in het proces van het aanschaffen van een nieuwe keuken, maar wij willen de juiste handvaten bieden om het keuzeproces wat makkelijker te maken. 

Verschillende opstellingen, met verschillende stijlen

Verschillende opstellingen zijn heel erg belangrijk voor een keukenshowroom, hierdoor kan jij bekijken welke opstelling het beste bij jouw keuken past. Ben jij op zoek naar een eiland omdat jouw keuken in een hele ruime omgeving wordt geplaatst. Dan kan jij bij Lentjes Droomkeukens in Wijchen terecht, maar ben jij op zoek naar een andere keuken met een hoek erin. Dan kan jij ook terecht bij Lentjes, met tientallen showroomkeukens durven wij bij Lentjes de garantie te geven dat wij jullie wensen kunnen beantwoorden. Naast verschillende opstellingen proberen wij ook jullie wensen te voorzien met betrekking tot het materiaal van de keuken. Dus wij proberen zowel houten keukens als keukens van steen te tonen in onze showroom. Hierdoor kan jij bekijken wat het beste bij jouw huidige stijl van jouw woning past. Deze stijl in jouw woning wil jij natuurlijk ook doorgevoerd hebben in jouw woning, laat je hiervoor goed adviseren door onze adviseurs over de verschillende keukenstijlen. Wij helpen jou met een goede keuken voor het juiste budget, bij ons kan je terecht met verschillende wensen en behoeftes. 

Vernieuwde showroom

Lentjes Droomkeukens is elke maand bezig met het vernieuwen van de showroom, apparatuur en materialen worden vaak vernieuwd. Hierdoor is het heel erg belangrijk dat onze showroom up-to-date blijft en dat wij jullie als klanten kunnen laten zien wat wij te bieden hebben. Wanneer wij nieuwe apparaten of materialen op de planning hebben staan om te monteren in onze showroom, informeren wij jou altijd hierover. Wij geven aan wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op de huidige markt, de markt van keukens ontwikkelt zich razendsnel en hierdoor doen wij ons uiterste best om elke week up-to-date te blijven met de informatie die wij aan jou verschaffen.


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter