Lentjes Droomkeukens is de keukenzaak


Van zwarte keukens met eiland tot aan witte glanskeukens

In de provincie Gelderland staan twee mooie vestigingen van de keukenzaak Lentjes Droomkeukens. In de buurt van Arnhem zit één vestiging en in de buurt van Nijmegen is een locatie gevestigd van Lentjes Droomkeukens. Om precies te zijn zijn de locaties gevestigd in Wijchen en Huissen. Beide vestigingen staan vol met nieuwe keukens en het nieuwste apparatuur. Lentjes is dus echt een specialist van keukens in het middensegment. Elke dag proberen wij weer Droomkeukens te realiseren voor onze klanten en de laatste jaren hebben we al een aantal hele mooie projecten mogen afronden. De nieuwste keukentrends en ontwikkelingen zijn bij ons bekend en onze adviseurs weten precies wat er mogelijk is op het gebeid van keukens. U geeft uw wensen, behoeftes en kenmerken door aan onze specialisten en onze experts gaan ermee aan de slag. Uw droomkeuken realiseren is ons doel! Wij willen jou echt ondersteunen in dit lastige proces, het proces kan volledig ondersteunt worden door medewerkers van Lentjes.

Keukenzaak in Huissen dichtbij Arnhem

Kom jij wel eens bij een kennis over de vloer, en ben je helemaal onder de indruk van de keuken in hun woning. Jij kan dit ook realiseren! Bij Lentjes staat onze showroom vol met keukens die echte eyecatchers zijn binnen jouw woning. Hierdoor ben jij straks die kennis met die geweldige keuken en nodig jij elke week je vrienden uit. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om mensen uit te nodigen in je woning wanneer jij helemaal op jouw gemak bent in je huidige woning.

Ben jij nieuw aan het bouwen of ben jij op zoek naar een frissere inrichting van jouw huidige woning? Dan kan Lentjes jou ondersteunen in het proces van het kopen van een nieuwe keuken. Sommige mensen hebben altijd meteen een idee wat zij willen hebben in hun nieuwe keuken en hebben het wensenlijstje al klaar voordat er een afspraak is gemaakt bij een keukenzaak. Die desbetreffende groep mensen denken vaak dat het heel erg makkelijk is om een nieuwe keuken te kopen, maar wij weten dat deze mensen ook ondersteuning nodig hebben vanuit experts. Onze experts(adviseurs) staan elke dag klaar voor iedereen.

Persoonlijk, eerlijk advies in Huissen

Bij Lentjes Droomkeukens hebben we adviseurs in dienst die doen waar ze het beste in zijn, keukenadvies geven aan klanten op een persoonlijke, eerlijke manier. Het aanschaffen van een nieuwe koken is een heel erg lastig, hectisch maar toch ook heel leuk proces. Huidige klanten ervaren de ondersteuning vanuit Lentjes als ‘heel erg prettig’. Onze experts binnen Lentjes hebben al jarenlange ervaring om op terug te vallen en dit is heel erg fijn voor onze klanten. Onze adviseurs willen u graag hulp aanbieden en helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken. Maar onze adviseurs geven ook eerlijk aan wat niet of/en wel kan, hierdoor krijg je altijd een eerlijke mening te horen van onze experts en weet jij precies waar je aan toe bent. Kom langs in onze showroom in Huissen of Wijchen en bekijk het aanbod van Lentjes. U kunt ook altijd heel gemakkelijk online een afspraak maken via onze site. Wij zien u graag terug in de showroom van Lentjes Droomkeukens.

Keukenadvies bij Lentjes
Keukeninspiratie opdoen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter