Lentjes helpt u met uw keukenrenovatie!

Bent u bezig met uw keukenrenovatie in de omgeving Arnhem of Nijmegen?

Bij Lentjes Droomkeukens zijn er klanten die een nieuw huis gekocht hebben en een nieuwe keuken willen aanschaffen, maar er zijn ook een heleboel klanten die hun keuken willen renoveren. Een renovatie van de keuken kan ervoor zorgen dat uw huis een hele nieuwe uitstraling krijgt. Een hele keuken renoveren is altijd mogelijk bij Lentjes Droomkeukens, voor de nieuwste stijlen van keukens bent u altijd welkom in onze showroom. Voor mensen die toch niet hun hele keuken willen renoveren, kan er ook gekozen worden om delen van de keuken te gaan renoveren. Volledig nieuw apparatuur in de keuken, een eiland plaatsen in een bestaande keuken of toch nieuwe fronten en kasten plaatsen in uw keuken? Er is heel erg veel mogelijk in overleg met de adviseurs van Lentjes Droomkeukens. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak inplannen met een adviseur in Wijchen of Huissen, dus aarzel niet en maak je plannen kenbaar aan Lentjes.

Een nieuwe keuken aanschaffen of juist een bestaande keuken renoveren?

Er heerst vaak een enorme twijfel bij mensen, kiezen zij juist voor een hele nieuwe keuken of kiezen zij ervoor om een keuken te renoveren? Voor beide gevallen zijn er voordelen en nadelen op te noemen. Hieronder het lijstje:

Nieuwe keuken:

🟢 Vaak verhoogt een nieuwe keuken de waarde van het huis. Het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken kost een hoop geld, maar je kan het ook zien als een investering.

🟢 Al uw eigen wensen kunnen worden doorgevoerd in uw nieuwe keuken. Het is dus volledig uw eigen keus wat u wilt plaatsen in de keuken. Als u nog kookt in de keuken van de vorige eigenaar, is het waarschijnlijk niet uw droomkeuken. Kom snel langs bij Lentjes om uw droomkeuken te realiseren.

🟢 De nieuwste apparatuur in de keuken zorgt er voor dat u enorm veel tijd kan besparen. De nieuwste apparaten zijn vaak sneller en slimmer. Hierdoor kan je echt tijd besparen in de keuken.

🔴 Het is een lang proces, waarbij je vaak een paar dagen zonder keuken moet overbruggen.

🔴 Een volledige nieuwe keuken plaatsen kan vaak duur zijn.

Keuken deels renoveren:

🟢 Uw bestaande keuken intact houden. Vaak hebben mensen toch een soort van band opgebouwd met hun huidige keuken, het is daarom makkelijker om ervoor te kiezen om alleen de oven of het fornuis te vervangen. In grote lijnen blijft hierdoor de keuken intact.

🟢 Het is qua budget een stuk makkelijker om te kiezen voor een renovatie, vaak is er maar een deel wat je aan gaat pakken. Hierdoor kan je de kosten vaak wat lager houden.

🔴 U kunt niet de hele keuken naar uw smaak omtoveren, vaak blijft de rest van de keuken hierdoor verouderd.

Keukenrenovatie in Wijchen
Keukenrenovatie Arnhem
Keukenrenovatie Nijmegen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter