Lentjes Droomkeukens voor alle keukens

Lentjes Droomkeukens heeft twee prachtige vestigingen in de provincie Gelderland, waarvan één in de buurt van Arnhem en de andere in de buurt van Nijmegen. De vestigingen zijn gevestigd in Wijchen en Huissen en bieden beide een uitgebreide selectie van nieuwe keukens en het nieuwste apparatuur. Lentjes is een specialist in het middensegment van keukens en streeft elke dag naar het realiseren van droomkeukens voor haar klanten. Dankzij onze kennis van de nieuwste keukentrends en ontwikkelingen en de expertise van onze adviseurs op het gebied van keukens, weten wij precies wat er mogelijk is. Als u uw wensen, behoeften en kenmerken doorgeeft aan onze specialisten, gaan zij ermee aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. Ons doel is om u te ondersteunen in dit vaak lastige proces, en ons ervaren team van medewerkers staat altijd klaar om u volledig te begeleiden tijdens het proces.

Witte keuken bij Lentjes
Keukens bij Lentjes Droomkeukens

Een keukenshowroom in Huissen en Wijchen

Bij Lentjes Droomkeukens in Huissen, nabij Arnhem, vind je de keuken van jouw dromen. Onze showroom staat vol met prachtige keukens die een echte blikvanger zullen zijn in jouw woning. Zoals je bij anderen hebt gezien, kan een mooie keuken echt het hart van jouw huis worden. Bij ons vind je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens in het middensegment, zodat jij altijd een up-to-date en stijlvolle keuze kunt maken.

Of je nu een nieuw huis bouwt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe inrichting, wij kunnen jou ondersteunen bij het kopen van de perfecte keuken. Sommige mensen weten al precies wat ze willen en hebben al een lijstje met wensen en eisen klaar voordat ze een afspraak maken bij een keukenzaak. Maar ook dan is het fijn om ondersteund te worden door experts. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Advies van onze adviseurs

Bij Lentjes Droomkeukens zijn onze adviseurs experts in het geven van persoonlijk en eerlijk keukenadvies aan onze klanten. Het proces van het kopen van een nieuwe keuken kan lastig en hectisch zijn, maar ook heel leuk. Onze klanten ervaren de ondersteuning van Lentjes als zeer prettig vanwege de jarenlange ervaring van onze experts. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken en geven daarbij eerlijk aan wat wel en niet mogelijk is. Op die manier krijgt u altijd een eerlijke mening en weet u precies waar u aan toe bent. Bezoek onze showroom in Huissen of Wijchen om ons aanbod te bekijken, of maak heel gemakkelijk online een afspraak via onze website. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in de showroom van Lentjes Droomkeukens.