Lentjes Droomkeukens is volop bezig met het nieuwe assortiment


Alle nieuwe stijlen in de showroom

Bij Lentjes Droomkeukens zijn we de afgelopen maanden heel erg veel bezig geweest met het vernieuwen van het assortiment. Wij hebben in de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de verschillende stijlen die wij kunnen gaan aanbieden. En hierdoor denken wij dat wij een heel mooi assortiment hebben neergezet voor onze klanten. Er zijn hele uiteenlopende stijlen gekozen en hierdoor is het mogelijk om alle stijlen te bekijken in onze showroom. Logischerwijs hebben wij gekeken naar de trends en ontwikkelingen van de markt, de keukenmarkt blijft zich razendsnel ontwikkelen. Met name op het gebied van apparatuur en materialen zitten er voortdurend ontwikkelingen in de markt. Wij willen up-to-date blijven met onze showroom.

De stijl die vooral terugkomt in ons nieuwe assortiment zijn de donkere tinten. Een zwarte keuken met een grijs keukenblad zorgt voor een bepaalde industriële look. Het is echt een hele grote trend op het gebied van keukens en ook in de rest van het interieur. Stalen deuren met een donkere keuken, je ziet het steeds meer. Vaak worden de donkere keukens gecombineerd met gouden- of bronzen elementen, zoals een gouden kraan of bronzen spoelbak. Deze combinatie zorgt ervoor dat er toch iets meer leven in je donkere keuken komt. Er wordt ook regelmatig gecombineerd met marmeren elementen. Deze combinatie zorgt voor een mooie en klassieke uitstraling.

Houten- en witte keukens blijven ook stijlen die Lentjes Droomkeukens zeker niet vergeten is in hun vernieuwde showroom. Deze stijlen zijn al een aantal jaren razend populair bij klanten en blijven daardoor steeds te zien in keuken showrooms. Echter blijven deze stijlen zich ook door ontwikkelen en hierdoor zijn er steeds vernieuwingen nodig met deze bestaande stijlen in onze showroom. In de witte keukens wordt er vaak gebruik gemaakt van donkere elementen, een zwarte Quooker kraan of een zwarte spoelbak.

Donkere keukens
lichte omgeving donkere keuken
donkere keuken met houten elementen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter