Lentjes Droomkeukens is de regionale keukenzaak in Gelderland

Met twee vestigingen in de provincie Gelderland durft Lentjes uit te spreken dat Lentjes echt een keukenzaak is waar de hele regio naar toe kan komen voor een nieuwe keuken. Bij Lentjes koop jij niet zomaar een keuken, maar jouw droomkeuken. Met de nieuwste stijlen vertegenwoordigt in onze showrooms en op onze website. Wij zijn elke maand bezig met het vernieuwen van onze showroom, onze specialisten zijn elke dag bezig met de nieuwste trends op de markt. Wij zien snelle veranderingen in de markt, voornamelijk op het gebied van keukenapparatuur. Grote merken zijn meerdere keren per jaar bezig met het verbeteren en tegenwoordig voornamelijk verduurzamen van het apparatuur. Verduurzaming is een belangrijke rol in de hedendaagse keukens. Ook bij Lentjes in Huissen en Wijchen zien we dat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen. Huissen ligt in de gemeente Lingewaard, en heeft ongeveer 20.000 inwoners. Bij Lentjes hebben wij een vestiging in Huissen waar wij aan mensen in de omgeving Lingewaard keukens leveren. Wij plaatsen natuurlijk veel keukens in de omgeving van Huissen. Wij plaatsen keukens in Angeren, wij verkopen keukens in Duiven maar ook in andere dorpen hebben wij al heel erg veel mooie keukens geleverd.

De nieuwste keukens in de gemeente Wijchen

In de omgeving van Nijmegen en de gemeente Wijchen hebben wij een tweede vestiging waar wij keukens verkopen. In de omgeving van de gemeente Wijchen plaatsen wij al een aantal jaren keukens. Wij hebben dus een grote hoeveelheid droomkeukens geplaatst in hele verschillende woningen. Van de grootste vrijstaande woningen tot aan super mooie rijtjeswoningen, wij plaatsen overal onze keukens met de nadruk op onze kwaliteit en onze service. Bij Lentjes wordt elke dag in onze showroom gewerkt om bij u de mooiste keukens te plaatsen en ervoor te zorgen dat u de service krijgt die u verwacht. Ons eigen montageteam komt bij u langs om de keukens te plaatsen en die leveren een keuken kookklaar af.

Afstand tussen dorpen en onze showroom

Wij willen graag regionaal gezien worden als keukenzaak die droomkeukens realiseert voor iedereen in de omgeving. Samen met onze adviseurs ga jij bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke wensen u heeft voor uw nieuwe keuken.
Maar hoe ver zijn onze vestigingen vanuit uw woonplaats, hieronder ziet u een aantal plekken staan t.o.v. onze showrooms.

Wijchen:
– Nijmegen (11 minuten met de auto, 17 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 23 minuten met de fiets)
– Achterlo (8 minuten met de auto en eventueel 15 minuten met de fiets)
– Beuningen (11 minuten met de auto, 35 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 26 minuten met de fiets)
– Grave (11 minuten met de auto, 18 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 26 minuten met de fiets)
– Oss (24 minuten met de auto, 40 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 1 uur en 15 minuten op de fiets ;) )

Huissen:
– Arnhem (18 minuten met de auto, 31 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 37 minuten met de fiets)
– Elst (13 minuten met de auto, niet te doen met het openbaar vervoer en eventueel 22 minuten met de fiets)
– Bemmel (8 minuten met de auto, 25 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 13 minuten met de fiets)
– Duiven (27 minuten met de auto, 52 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 24 minuten met de fiets)
– Wageningen (25 minuten met de auto, 1 uur en 6 minuten met het openbaar vervoer en eventueel 1,5 uur met de fiets)