Lentjes Droomkeukens is de keukenzaak in Huissen


Van zwarte keukens met eiland tot aan witte glanskeukens

Lentjes Droomkeukens heeft twee vestigingen in de provincie Gelderland. Er is een vestiging in Huissen en er is een vestiging in Wijchen. Beide vestigingen zijn volledig gefocust op het verkopen en plaatsen van keukens. Er kan dus gesproken worden over een echte keukenspeciaalzaak. Elke dag zijn wij in Huissen bezig om keukens te verkopen en hierdoor durven we te spreken van een grote en brede kennis op het gebied van keukens. D nieuwste keukentrends en ontwikkelingen zijn bij ons bekend en onze adviseurs weten precies wat er mogelijk is op het gebeid van keukens. U geeft uw wensen, behoeftes en kenmerken aan en onze adviseurs gaan ermee aan de slag. Uw droomkeuken is onze passie! Wij willen ervoor zorgen dat de deur uitloopt met het ontwerp van uw droomkeuken. Er wordt elke maand gekeken met welke stijlen wij onze showroom kunnen aanvullen. En hierdoor denken wij dat wij een heel mooi assortiment hebben neergezet voor onze klanten. Keukens ontwikkelen zich elke maand, maar vooral keukenapparatuur wordt steeds efficiënter en beter. Hierdoor is het erg belangrijk voor onze adviseurs om de ontwikkelingen op de markt in de gaten te houden. Op die manier kunnen wij u blijven voorzien van Droomkeukens.

Keukenzaak in Huissen dichtbij Arnhem

Een belangrijke stijl die je veel ziet terugkomen bij klanten zijn de donkere tinten. Het is echt een hele grote trend op het gebied van keukens en ook in de rest van het interieur. Omdat dit een belangrijke trend is in woningen op dit moment is dit natuurlijk een stijl die wij aanbieden in Huissen. Maar wij willen ook andere stijlen aan blijven bieden in onze showroom, zoals strakke, witte keukens of landelijke houten keukens. Hierdoor kunnen wij veel meer klanten van hun droomkeuken voorzien. Wanneer er in de showroom een keuken staat die veel op uw droomkeuken lijkt is het makkelijker om vanuit dat startpunt samen met een adviseur tot uw uiteindelijke droomkeuken te komen. U kunt altijd met al uw wensen terecht bij ons en wij denken graag mee in dit proces, misschien is het heel erg makkelijk of is het toch niet te realiseren. Wij zijn altijd eerlijk naar onze klanten en zullen het aangeven als het niet mogelijk is om uw wensen door te voeren in de keuken.

Persoonlijk, eerlijk advies van een expert bij Lentjes Droomkeukens

Bij Lentjes Droomkeukens hebben we adviseurs in dienst die doen waar ze het beste in zijn, keukenadvies geven aan klanten op een persoonlijke, eerlijke manier. Het kopen van een nieuwe keuken is echt heel erg lastig, ondersteuning in dit proces is heel erg nuttig. Vooral ondersteuning van personen die hierin al heel veel ervaring hebben is fijn. Onze adviseurs willen u graag hulp aanbieden en helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken. Kom langs in onze showroom in Huissen of Wijchen en bekijk het aanbod van Lentjes. U kunt ook altijd heel gemakkelijk online een afspraak maken via onze site. Wij zien u graag terug in de showroom van Lentjes Droomkeukens.

Keukenadvies bij Lentjes
Keukeninspiratie opdoen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter