Keukenzaak in Wijchen


Dat is Lentjes Droomkeukens

Ben jij woonachtig in de regio van Huissen of Wijchen? En heel erg druk op zoek naar een nieuwe keuken of een renovatie van je huidige keuken. Maak dan een afspraak bij Lentjes Droomkeukens in Wijchen of Huissen en kies voor 

Waar moet je over nadenken voor jouw nieuwe keuken?

Het is een lastig en soms vermoeiend proces, bij Lentjes Droomkeukens willen we dit gevoel veranderen voor jou! Het hele proces binnen ons bedrijf is zo geoptimaliseerd dat wij al onze klanten kunnen voorzien van een juist advies op basis van onze ervaring en kennis. Bij andere keukenzaken horen wij voornamelijk veel klachten over het lange proces en het constant veranderen van contactpersoon. Bij Lentjes doen we dit anders, wij proberen dit altijd te voorkomen. Hierdoor hebben wij voor service één vast contactpersoon en voor onze verkoop hebben wij ook één vast contactpersoon voor jou klaar zitten.

  • Doe alvast inspiratie op!

Laat je inspireren door verschillende inspiratiebronnen. Dit kan je laten doen via sociale media kanalen maar ook het rondkijken in je eigen omgeving is heel erg handig wanneer jij een nieuwe keuken gaat kopen.

  • Check je beschikbare middelen

Het is heel erg belangrijk om te kijken welke beschikbare middelen jij hebt voor het aanschaffen van je nieuwe keuken. Welk budget heb je over voor je nieuwe keuken en in welke ruimte moet de nieuwe keuken gaan staan?

  • Geef je eigen wensen duidelijk aan

Het is heel erg belangrijk dat wij jouw wensen te weten komen en deze toe kunnen passen in jouw nieuwe keuken. Wij maken eerst een ontwerp en hier kan jij je mening over laten blijken. Wij verwerken jouw feedback en hierdoor zijn jouw wensen heel erg belangrijk voor ons.

Hieronder nog wat tips voor je nieuwe keuken:

  • Kies echt voor je eigen smaak en laat je niet meeslepen door trends en ontwikkelingen op de markt.
  • Kies voor de meest duurzame opties, hierdoor is je energierekening aan het eind van de maand niet zo hoog.
  • Kies voor een tijdloos design, hierdoor kom jij er niet binnen een paar jaar achter dat je toch liever een andere kleur wilde of een ander soort materiaal.
Oven schoonmaken
Spoelbakken schoonmaken
Kookplaten schoonmaken


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter