Keukenzaak Arnhem

Bent u woonachtig in de stad Arnhem of de omgeving van deze plaats in Gelderland en bent u op zoek naar een keukenzaak in de buurt van Arnhem? Zoekt u een keukenzaak waar u de allermooiste keukens kan bekijken, uitzoeken en waar u ook nog eens advies krijgt van keukenexperts? Lentjes Droomkeukens heeft prachtige showrooms met de allermooiste keukens staan in Wijchen en Huissen en kan hier enorm goed helpen met het geven, advies geven en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Benieuwd naar het uitzoeken van een keuken bij Lentjes Droomkeukens.

Keuken uitzoeken in en rondom Arnhem

Het uitzoeken van een keuken is geen gemakkelijke zoektocht. In en rondom Arnhem zijn een aantal plekken waar u terecht kan komen om een keuken te bekijken, maar bij Lentjes Droomkeukens pakken wij het net even wat anders aan. Bij ons in Huissen, onder de rook van Arnhem, kunt u terecht voor vakkundig advies. In een persoonlijk gesprek gaan we al uw wensen en voorkeuren bespreken en laten we u aan de hand van een 3D-ontwerp zien wat de mogelijkheden zijn. Zo heeft u een idee van wat er allemaal wel niet kan. Daarnaast hebben wij in onze showroom dichtbij Arnhem ook nog eens vele keukens die u in levenden lijve kan aanschouwen. Zo heeft u een nog beter idee van hoe dat er bij u uit kan zien.

Inrichting & eigen montage

Maar onze mogelijkheden in de showroom in Huissen zijn niet het enige wat ons anders maakt dan andere keukenzaken rondom Arnhem. Wij komen als keukenzaak namelijk ook nog eens bij u thuis in Arnhem om samen te kijken naar het inrichten van uw keuken. Wanneer we helder hebben wat uw droomkeuken gaat worden en hoe we die gaan installeren dan doen wij de installatie helemaal zelf. Dit heeft voor u als voordeel dat u met één partij om tafel hoeft. Daar waar andere keukenzaken in Arnhem vaak montage uitbesteden, doen wij dat zelf.

Geen aanbetaling

Wanneer wij een overeenkomst hebben gesloten omtrent het leveren en/of plaatsen van een keuken dan hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen. Dit omdat wij u in deze voor u eventuele lastige tijden niet willen belemmeren in het kopen van een keuken. We hanteren dus geen verplichte aanbetaling en denken eventueel mee als het aankomt op de betaling van de keuken. Praat hier gerust met ons over.

Keukenzaak regio Arnhem

Zoekt u een keukenzaak in de regio Arnhem? Bent u benieuwd naar wat Lentjes Droomkeukens u kan bieden? Wij hebben in Arnhem en omgeving al vele mensen mogen blij maken met een prachtige keuken en kijken ernaar uit om ook u van een schitterende keuken te voorzien. Interesse in onze keukens en werkwijze? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs bij ons in Huissen of Wijchen!