Lentjes Droomkeukens aan de slag met de nieuwste keukentrends


Wat zijn de keukentrends in 2022?

Trend 1: De keukenfronten plaatsen met een persoonlijke touch

Echte blikvangers in een keuken zijn toch wel het apparatuur en de fronten van kasten en lades. Deze fronten maken uw keuken helemaal af! In 2022 zal de keuze voor een bepaalde front nog persoonlijker worden. In het komende jaar zien we de notenkleur volledig terugkeren in de keukens. Warme tinten in combinatie met de notenkleur zorgt voor een rustige uitstraling en dit is een belangrijk element in uw keuken. Niet alleen kleuren, maar je gaat ook steeds vaker verschillende structuren terug zien in frontjes. Glanzend lak of toch het veel gekozen fineerhout? Bij Lentjes ondersteunen wij u volledig in de keuze voor een front.

Donkere tinten keuken
Marmer in keuken

Trend 2: Echte sfeer creëren door verlichting

Wilt u een sfeer creëren in uw keuken dan kunt u dit het best doen door middel van verlichting. Licht is niet alleen maar praktisch, het heeft ook een grote invloed op de sfeer in uw keuken. Een echte trend in de woonwereld is het maken van een lichtplan, iedereen doet het tegenwoordig. In een keuken zal er voldoende licht moeten zijn om te werken, maar er zal ook zeker gekeken worden naar het creëren van een bepaalde sfeer door de verlichting. Indirect licht via een lamp aan de wand, in de grepen een led-strip of toch een spotje dat gericht is op een mooi accessoire. Al deze elementen zorgen voor een bepaalde sfeer in uw keuken.

Trend 3: Spiegels in uw keuken creëren extra ruimte 

In 2022 gaan we steeds vaker spiegels terugzien in keukens, een spiegel op de wand of in het nisje van uw keuken. Er is van alles mogelijk met spiegels. Spiegels zorgen ervoor dat een ruimte veel ruimer oogt. Naast dit zullen de spiegels ook invloed hebben op de verlichting in een keuken, spiegels weerkaatsen namelijk het licht. Dit geeft allemaal extra sfeer aan een keuken. Spiegels geven echt een speels en ruimtelijk effect.

Glazen elementen in de keuken


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens over de keukentrends


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter