Lentjes Droomkeukens is de keukenspecialist in regio Arnhem en Nijmegen


Volle showroom met de nieuwste stijlen en het nieuwste keukenapparatuur

Lentjes Droomkeukens is elke dag bezig met nieuwe keukens plaatsen en ontwerpen in de regio van Arnhem en Nijmegen. De reden dat we deze twee gebieden kunnen bedienen is omdat we twee vestigingen hebben. Wij hebben 1 vestiging in Wijchen, dit is een dorp dat heel erg dicht bij Nijmegen ligt. Hierdoor kunnen we klanten in de buurt van Nijmegen voorzien van specialistisch keukenadvies. Onze andere vestiging ligt in Huissen, dit licht in de buurt van Arnhem. Hierdoor is het makkelijk om ook klanten van specialistisch keukenadvies te voorzien in de regio Arnhem. Het gebied wat wij willen bereiken is eigenlijk heel erg groot. Wij willen iedereen van hun droomkeuken voorzien en hier doen wij ons uiterste best voor. Samenwerkingen met merken die echte kwaliteit leveren en het onderdeel service dat we heel serieus nemen, durven wij te zeggen dat wij een echte keukenspecialist zijn.

Vanuit de randstad naar het oosten of zuiden verhuizen en een nieuwe keuken?

De prijzen van huizen in de randstad rijzen de pan uit en daardoor kiezen veel mensen uit de randstad voor een verhuizing naar het zuiden, oosten of noorden. Deze verhuizing is vaak al lastig genoeg, en dan moet je ook nog eens het hele interieur samenstellen. Een nieuwe keuken is een erg lastig proces en daarbij willen we onze klanten ondersteuning bieden. We zien steeds vaker klanten vanuit de randstad in Wijchen of Huissen terugkomen voor hun droomkeuken. Dus wilt u verhuizen vanuit de randstad richting het oosten of zuiden dan kunt u bij ons terecht voor een nieuwe keuken.

Wij willen klanten een persoonlijk advies geven

Wanneer wij een advies geven aan onze klanten willen we dat het een persoonlijk advies is en dat de klant zich echt gehoord voelt in hun wensen en behoeftes. Want een droomkeuken wordt het pas wanneer u echt uw wensen kunt doorvoeren in de nieuwe keuken. Wij horen uit ervaringen van klanten dat dit bij grote keukenzaken niet vaak gebeurd. Bij Lentjes luisteren we naar u en uw wensen en samen gaan we voor uw droomkeuken. Het is een persoonlijk proces, waarbij onze adviseurs echt hun uiterste best doen om u van het geschikte advies te voorzien.

Verhuizen van randstad naar Oosten of zuiden
Projecten van Keukens Arnhem en Nijmegen
Advies van Lentjes Droomkeukens


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter