Keuken kopen in Wijchen

Bent u woonachtig in of dichtbij Gelderland en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Wilt u graag vakkundig advies op het gebied van keukens? Lentjes Droomkeukens is al ruim 40 jaar een begrip in Gelderland en heeft een prachtige showroom staan in zowel Wijchen als Huissen. Beide filialen hebben een team met keukenexperts die u graag helpen bij het ontwerpen, samenstellen, plaatsen en monteren van uw droomkeuken.

Lentjes Droomkeukens Wijchen

Lentjes Keukens is al meer dan 40 jaar een betrouwbare leverancier van droomkeukens. Wij helpen al jarenlang met het samenstellen van hun droomkeuken en nemen uitgebreid de tijd om mensen te voorzien van advies. Naast dat wij door onze jarenlange ervaring mensen vaak goed kunnen helpen met hun wensen, hebben wij ook de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp. Zo kunt u in onze showroom in Wijchen samen met één van onze keukenexperts uw droomkeuken zelf ontwerpen. Aan de hand van dit ontwerp kunnen wij de keuken leveren en installeren waar uw hart sneller van gaat kloppen. Maar niet alleen het helpen bij het samenstellen en verkopen van een keuken behoort tot ons werk. Wij monteren en installeren de keukens namelijk ook nog eens. Zo nemen wij eigenlijk alle zorgen bij u weg.

Verschillende soorten en stijlen keukens

De keuze is reuze op het gebied van keukens. Keukens zijn er in allerlei stijlen en soorten. Heeft u al een idee welke stijl keuken u het meest aantrekt? Of bent u zich nog aan het oriënteren en zou u graag meer willen weten over bepaalde stijlen? We sommen even een aantal populaire keukenstijlen op:

Landelijke keukens:

Een erg populaire keukenstijl van dit moment is de landelijke stijl. Deze keukenstijl kent enkele klassieke en moderne onderdelen en is een unieke en prachtige combinatie van deze stijlen. De keukens ogen erg strak en fris, maar zijn tegelijkertijd ook weer knus. Landelijke keukens kennen vaak houten elementen, maar stralen veel rust uit. Geïnteresseerd in landelijke keukens? Lentjes Droomkeukens heeft er in haar showroom in Wijchen een mooi voorbeeld van.

Industriële keukens:

Heeft een wat robuuste stijl in uw huis met stoere elementen? Dan is een industriële keuken wellicht een mooie toevoeging op uw huiselijke stijl. Industriële keukens zijn momenteel erg populair. De materialen beton, staal, steen en hout zijn allen in meer of mindere mate aanwezig in deze inrichtingsstijl. Industriële keukens kunnen wij leveren en monteren. Interesse? Kom eens langs in onze showroom in Wijchen.

Moderne keukens:

Ook moderne keukens zijn gewoon enorm populair. Maar wat zijn nou de specifieke eigenschappen van een moderne keuken? Natuurlijk verandert dit ietwat door de jaren heen, maar toch zijn er wat kenmerken die altijd blijven. Zo heeft een moderne keuken altijd een strak ontwerp en zijn oppervlaktes vaak glad. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van strakke materialen. Meer weten over moderne keukens? Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Deze drie stijlen zijn op het moment erg populair, maar natuurlijk hebben we nog veel meer stijlen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de stoere stijl die erg lijkt op de industriële stijl, maar bepaalde materialen iets minder gebruikt. Of de klassieke en nostalgische stijlen die nog altijd erg fraai zijn en ook door ons kunnen worden afgeleverd en gemonteerd.

Aanvullende wensen voor een keuken

Wanneer u een keukenstijl heeft gekozen en samengesteld zijn de eerste stappen gezet. U weet hoe uw keuken eruit komt te zien en wat de stijl van uw keuken wordt. U weet natuurlijk zelf of u een vaatwasser, oven en/of magnetron in uw keuken wilt, maar we wijzen u er graag op dat er veel meer mogelijk is dan deze standaardapparaten. Heeft u bijvoorbeeld al goed nagedacht over de afzuiging, de kookplaat of het type koelkast dat u graag zou willen? Of wat te denken van het inbouwen van een koffiezetapparaat. In gesprek met ons zal onze specialist dit soort opties ongetwijfeld aan u kenbaar maken, maar het is goed om hierover al eens na te denken en dit eventueel te bespreken met uw huisgenoten.

De werkwijze van Lentjes Droomkeukens Wijchen

U weet inmiddels van ons uitgebreide assortiment en heeft een beeld van hoe wij te werk gaan. Maar wat maakt ons nou anders dan andere keukenzaken? Onze ervaring en deskundigheid, ons team vol keukenspecialisten en onze prachtige showroom in Wijchen worden enorm gewaardeerd door onze klanten. Maar daarnaast ontvangen wij ook veel positieve feedback over onze 3D ontwerpmogelijkheid, de montage die wij verrichten en het feit dat wij niet werken met een verplichte aanbetaling. Dit laatste doen wij omdat wij begrijpen dat het in gekke tijden fijn is om open en transparant te zijn. Het laatste wat we zouden willen is dat er onduidelijk ontstaat.

Op zoek naar een keuken? Kom eens langs in Wijchen!

Zoekt u een nieuwe keuken, wilt u uw keuken laten renoveren of heeft u andere wensen omtrent uw keuken? Zou u graag eens een persoonlijk gesprek willen over uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden. We raden u aan om via onze site of door even te bellen een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we uitgebreid de tijd voor u inplannen en alles bespreken over het creëren van uw droomkeuken. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!