Keukens omgeving Nijmegen


Alle stijlen bij Lentjes in Huissen en Wijchen

Lentjes Droomkeukens is de plek voor keukens in de omgeving Arnhem en Nijmegen

De keuken is een belangrijk onderdeel in jouw woning. Elke keuken is bijzonder en wij willen dit realiseren voor onze klanten. Alle wensen van de klant doorgevoerd in 1 uiteindelijk ontwerp, met alle nieuwste trends en nieuwste uitvingen op het gebied van keukens verwerkt. Door deze nieuwste elementen is elke keuken echt volledig up-to-date die wij afleveren. Met ons eigen montage team zorgen wij ervoor dat er niks misgaat in het plaatsen van jouw keuken. Het unieke aan Lentjes is dat wij twee verschillende showrooms hebben die volstaan met alle keukenstijlen. Jij kunt dus zelf kiezen welke locatie het beste bij jou past en natuurlijk het makkelijkst te bereiken is.

Een keuken kopen is en blijft altijd een lastig proces, en het is iets wat niet veel mensen heel vaak doen in hun leven. Hierdoor proberen wij altijd de juiste vorm van ondersteuning aan te bieden aan onze klanten. Onze adviseurs helpen jou bij het kiezen, van a tot z kan er meegedacht worden in jouw wensen. Wees duidelijk en zorg ervoor dat onze adviseurs begrijpen waar jouw vereisten in zitten en welke wensen onze ontwerpers echt niet mogen vergeten. Heb jij bijvoorbeeld voorkeur in een bepaald merk of een bepaalde kleur? Geef dit meteen aan. Op zoek naar een keuken in de omgeving Nijmegen dan ben jij altijd welkom!

Donkere tinten keuken
Donkere tinten keuken

Tips voor duurzaamheid

Bij Lentjes Droomkeukens denken we graag met je mee. Daarom hebben wij een aantal vrijblijvende tips voor je op een rijtje gezet. Op deze manier zal jouw keuken in Huissen of Wijchen een nóg groter succes worden. Denk bij het samenstellen van je nieuwe keuken eens na over een Quooker, een fantastische kraan om energie te besparen. Verder helpen wij je graag met het zo duurzaam mogelijk inrichten van je keuken. Ook hebben we een aantal feiten en fabels voor je opgesteld over het koken op een inductieplaat tegen over het koken op een gasplaat.


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens over de keukentrends


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter