Keukens in Nijmegen

Voor alle verschillende soorten keukens in Nijmegen, ben je bij Lentjes Droomkeukens aan het juiste adres. Met onze vestiging in Wijchen kun je in de buurt van Nijmegen altijd bij ons terecht. Een moderne, landelijke, industriële of zwarte keuken, wij hebben het allemaal. Kijk gerust eens rond en ervaar welke keuken bij jou past. De eerste stap naar een nieuwe droomkeuken is immers het opdoen van inspiratie. Wij helpen je daar graag bij!

Lentjes locatie wijchen

Zwarte keuken

Zwarte keukens in Nijmegen zijn tegenwoordig heel populair. De manieren om de zwarte kleur stijlvol neer te zetten zijn eindeloos. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een volledig zwarte keuken te nemen, maar je kunt ook kijken naar een aantal zwarte elementen. De kleur zwart straat eenvoud en gezelligheid uit en daar zijn mensen tegenwoordig vaak naar op zoek. Voor een jonge uitstraling met een unieke sfeer, kies je voor een zwarte keuken. Bekijk hieronder een deel van onze collectie zwarte keukens of kom langs in de showroom en ervaar alle keukens in Nijmegen.

Moderne, landelijke en industriële keukens in Nijmegen

Naast een zwarte keuken, kun je natuurlijk ook voor een ander design kiezen. Wat dacht je van moderne keukens in Nijmegen met de nieuwste apparatuur en vaak greeploze designs. Is het gebruik van strakke lijnen en een glanzende afwerking echt iets voor jou? Kijk dan eens rond bij onze collectie moderne keukens.
Sierlijke handgrepen, open kasten en nog veel meer karakteristieke elementen vind je terug in een landelijke keuken. Ook zie je hier het gebruik van warme kleuren en hout of een houtlook vaak in terug komen. Dit zorgt met elkaar allemaal voor een robuuste uitstraling. Kan jouw keuken in Nijmegen wel een robuuste make over gebruiken? Kijk dan rond voor de mogelijkheden.
Tot slot kun je bij Lentjes Droomkeukens ook nog kiezen voor een industriële keuken. Een industriële keuken geeft een ruwe en stoere look. Deze stijl heeft een unieke look wat jouw keuken speciaal maakt. In tegenstelling tot een moderne keuken, zie je in een industriële keuken vaak ruwe randen. Tevens wordt er vaak gebruik gemaakt van bakstenen, RVS en ruwe houtsoorten.

Bekijk hier onder een deel van onze collectie moderne, landelijke en industriële keukens in Nijmegen:

Kom langs in onze showroom

Ben jij al helemaal enthousiast geworden voor een gloednieuwe keuken in Nijmegen? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij staan graag voor je klaar en helpen met het beantwoorden van al jouw vragen. Tot snel in Nijmegen!

Advies