Keukens in Beuningen

Voor uw droomkeuken in de regio Beuningen

Lentjes Droomkeukens is regelmatig te vinden in Beuningen met nieuwe keukens plaatsen en ontwerpen. De reden dat we deze gemeente kunnen bedienen is omdat we twee vestigingen hebben. Wij hebben 1 vestiging in Wijchen, dit is een dorp dat heel erg dicht bij Nijmegen ligt. Hierdoor kunnen we alle klanten in de buurt van Nijmegen voorzien van specialistisch keukenadvies. Onze andere vestiging ligt in Huissen, dit dichter in de buurt ligt van Arnhem. Door het brede gebied wat wij kunnen bereiken hebben wij de mogelijkheid om meerdere dorpen en steden te bereiken in Gelderland. Zo ook de gemeente Beuningen. Wij hebben in de afgelopen jaren al een grote hoeveelheid aan keukens geplaatst in de gemeente Beuningen. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken in de gemeente Beuningen? Dan staat Lentjes Droomkeukens voor jou klaar. Kom langs in onze showroom voor de nieuwste keukenstijlen en het nieuwste apparatuur. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om inspiratie op te doen in onze twee showrooms. 

Vanuit de randstad naar het oosten of zuiden verhuizen en een nieuwe keuken?

De prijzen van huizen in de randstad rijzen de pan uit en daardoor kiezen veel mensen uit de randstad voor een verhuizing naar het zuiden, oosten of noorden. Deze verhuizing is vaak al lastig genoeg, en dan moet je ook nog eens het hele interieur samenstellen en soms zelfs een hele verbouwing realiseren. Een nieuwe keuken is een erg lastig proces en daarbij willen we onze klanten volledig ondersteunen in het hele proces van A tot Z. We zien steeds vaker klanten vanuit de randstad in Wijchen of Huissen terugkomen voor hun nieuwe keuken, en zo ook mensen die in de gemeente Beuningen zijn gaan wonen. Dus wil jij verhuizen vanuit de drukke steden naar een oostelijker gebied dan staan wij klaar voor jouw nieuwe keuken. De nieuwe keuken wordt helemaal gepersonaliseerd, maar jij kunt ook kiezen voor een goedkopere optie en voor een standaard showroom keuken kiezen. 

Wij willen klanten een goed en onderbouwd advies geven

Wanneer wij een advies geven aan onze klanten willen we dat het een persoonlijk advies is en dat de klant zich echt gehoord voelt in hun wensen en behoeftes. Want een droomkeuken wordt het pas wanneer jij echt jouw wensen kunt doorvoeren in de nieuwe keuken en wij proberen dit bij alle klanten te realiseren. Wij horen uit ervaringen van klanten dat dit bij grote keukenzaken niet vaak gebeurd, en daarom geven wij de garantie dat wij bij Lentjes een luisterend oor zijn. Bij Lentjes luisteren we naar u en uw wensen en samen gaan we voor uw droomkeuken, maar ook wanneer dingen niet mogelijk zijn zoeken wij een juiste oplossing. Het is een persoonlijk proces, waarbij onze adviseurs echt hun uiterste best doen om jou van het geschikte advies te voorzien.

Verhuizen van randstad naar Oosten of zuiden
Projecten van Keukens Arnhem en Nijmegen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter