Keuken kopen in Huissen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u graag uw huidige keuken renoveren? Zou u graag eens bij keukenexperts langskomen om samen uw droomkeuken samen te stellen? Lentjes Droomkeukens is al sinds jaar en dag de specialist op het gebied van keukens in Gelderland en heeft onder andere in Huissen een prachtige showroom staan. Uw team staat hier voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte keuken. Daarnaast leveren, plaatsen en installeren we uw droomkeuken ook nog eens bij u thuis waardoor u helemaal geen omkijken heeft naar het monteren van uw nieuwe keuken.

Lentjes Droomkeukens: Al ruim 40 jaar een begrip in Huissen

Wanneer u een nieuwe keuken gaat uitzoeken of samenstellen dan wilt u natuurlijk zakendoen met mensen met verstand van zaken. Lentjes Droomkeukens is al ruim 40 jaar toonaangevend op het gebied van keukens, heeft meerdere showrooms en staat bekend om haar uitstekende service. Wij begeleiden mensen in het uitzoeken van een keuken van A tot Z. Zo gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte keuken door uitvoerig met u in gesprek te gaan, laten we u aan de hand van een 3D ontwerp zien wat er allemaal mogelijk is en kunnen we u vele voorbeelden tonen in onze prachtige showroom in Huissen.

Samen een keuken samenstellen

Het uitzoeken van een keuken is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Vaak hebben mensen wel een idee van wat ze mooi vinden, maar op plaatjes is alles toch even wat anders dan in het echt. Onze verkopers weten dit en kunnen dankzij hun vakkundigheid een eerlijk advies op maat aan u geven. Daarnaast hebben wij dus de mogelijkheid om u 3D te laten zien wat u kunt verwachten. We stellen samen uw droomkeuken samen en nemen al uw voorkeuren qua inrichting, stijl, materiaal en andere zaken daarin mee. Daarnaast hebben we het over uw budget en doen we er alles aan om uw ideale keuken binnen dit budget te vinden. Heeft u al een idee wat voor stijl u graag in uw keuken zou willen? Of bent u zich nog aan het oriënteren? Ons assortiment is enorm groot en kent vele stijlen.

Verschillende keukenstijlen

Er zijn vele keukenstijlen. De een is net wat populairder dan de ander, maar allen hebben ze hun eigen charme. Het komt nogal eens voor dat men wél weet wat ze mooi vinden, maar niet exact weet hoe die betreffende stijl heet. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wanneer u aan onze verkoper verteld wat u mooi vindt dan weet onze verkoper in 9/10 gevallen welke stijlen daarbij horen. We praten heel bewust over stijlen omdat het natuurlijk mogelijk is om verschillende stijlen te combineren. Sterker nog, dit levert prachtige keukens op. De volgende stijlen zijn momenteel nogal populair:

Landelijke keukens:

De landelijke stijl is al jaren een populaire inrichtingsstijl van een keuken. De stijl heeft zowel moderne als klassieke elementen die op een fraaie wijze gecombineerd worden. Vaak wordt er in een landelijke keuken gebruik gemaakt van hout. Dit houdt wordt dan vaak op effen manier tentoongesteld om ervoor te zorgen dat de keuken zijn rustieke karakter behoudt.

Stoere keukens:

Heeft u uw huis ietwat stoer en robuust ingericht? Dan is het natuurlijk verstandig om dit stoere karakter ook in de keuken tot uiting te laten komen. Een stoere keuken maakt gebruik van zware en grove elementen. Maar ook staal komt veelvuldig terug in een stoere inrichting. Wat dat betreft lijkt een stoere keuken wel wat op de volgende keukenstijl.

Industriële keukens:

Een industriële keuken is helemaal van nu. Deze trend heeft vele mensen al overtuigd en zorgt voor een hele fijne sfeer in huis. De industriële stijl heeft namelijk wat stoere elementen en maakt gebruik van ruig materiaal als beton, steen en hout, maar blijft toch ook gezelligheid uitstralen. Het keukenblad in een industriële keuken is vaak massief. Vaak zien we in deze keukens ook een kookeiland. Dit hoeft natuurlijk niet.

Moderne keukens:

Natuurlijk veranderd dat wat modern is door de jaren heen ietwat, maar in essentie blijft een moderne keuken vrijwel hetzelfde. Moderne keukens hebben een strak uiterlijk en maken gebruik van gladde oppervlaktes. Gelakt hout en kunststof zijn dan ook materialen die je vaak ziet in een moderne keuken. Moderne keukens hebben een frisse uitstraling.

Naast deze stijlen zijn er natuurlijk nog een aantal andere bekenden stijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Duitse stijl, de klassieke stijl en de Scandinavische stijl. Alle stijlen zijn in principe te combineren, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de keuken wel één geheel blijft. Onze verkopers weten precies hoe dit moet.

Extra opties voor uw keuken

De keuken die u in huis gaat halen moet natuurlijk volledig doen aan uw wensen en u van alle gemakken voorzien. Niemand vergeet om een oven of koelkast in zijn keuken te laten zetten, maar er zijn natuurlijk nog veel meer interessante mogelijkheden. Een vaatwasser is tegenwoordig ook al bijna standaard in elke keuken aanwezig, maar wat denkt u van een vast ingebouwd koffiezetapparaat? Of een extra koelruimte? Er zijn nogal wat mogelijkheden waar veel mensen niet direct aan denken. Vraag gerust aan één van onze experts om alle mogelijkheden van Lentjes Droomkeukens Huissen.

Droomkeuken van Lentjes Droomkeukens uitzoeken in Huissen

Wilt u graag eens langskomen voor een gesprek met één van onze specialisten? Lijkt het u fijn om de volledige aandacht en tijd van ons te krijgen? Dan raden we aan om een afspraak te maken met ons. We plannen een moment speciaal voor u in en gaan met u in gesprek over uw droomkeuken. We voorzien u daarbij van vakkundig advies en geven u een 3D ontwerp van dat wat er allemaal mogelijk is. Zo heeft u uw keuken nog beter voor ogen. Neem gerust eens contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.