Keukenrenovatie bij Lentjes Droomkeukens

Wil jij een nieuwe look in jouw keuken of verschillend nieuw apparatuur in jouw nieuwe keuken? Dan kan jij bij Lentjes Droomkeukens naast volledige nieuwe keukens ook terecht voor een keukenrenovatie. De kleinste veranderingen kunnen al hele grote invloed hebben op de uitstraling van je bestaande keuken, apparatuur en verandering van materialen kunnen een keuken een hele andere look geven. Naast het realiseren van volledige nieuwe keukens krijgen wij ook te maken met de vraag naar het realiseren van keukenonderdelen. Dit is ook echt een specialiteit van Lentjes Droomkeukens. Wij maken jouw oude keuken weer als nieuw, wij kunnen echt alles vervangen wat jij wil! Vaak mankeert er niks aan jouw huidige keuken, maar toch wil je een nieuw werkblad. Sommige dingen in jouw keuken werken niet zoals het hoort te werken. En meer kastruimte zou heel erg fijn zijn, maar een hele keuken slopen is misschien net een stapje te ver. Kies dan voor een renovatie.

Verschillende onderdelen renoveren in je keuken

Bij Lentjes Droomkeukens vervangen wij onder meer keukendeurtjes, afzuigkappen, werkbladen, keukenkastjes en inbouwapparaten als vaatwassers, koelkasten, magnetrons en bijvoorbeeld ovens. Dus eigenlijk al het apparatuur in jouw keuken kan vervangen worden voor de nieuwste modellen. Hierdoor krijg jij ook keuken die volledig up-to-date is, de nieuwste ontwikkelingen worden in de renovatieplannen opgenomen.

De voordelen van een keukenrenovatie op een rij

Het is natuurlijk hartstikke belangrijk voor jou om te weten welke voordelen aan de renovatie van jouw keuken vastzitten. Wij sommen een aantal voordelen op voor jou!

  • Een bestaande keuken renoveren is vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een volledige nieuwe keuken, terwijl je wel onderdelen vervangt voor de nieuwste materialen en apparatuur op de markt en je keuken er ook nog als nieuw uitziet.
  • Heb jij een groot budget of een klein budget? Bij een keukenrenovatie bij Lentjes Droomkeukens maakt dat niet uit, er zijn namelijk talloze opties mogelijk voor jouw renovatie, elke mogelijkheid weer passend bij ieders budget. Ook binnen jouw budget zijn er genoeg mogelijkheden. Jij kan het zo gek maken als je zelf wil!
  • Een keuken renoveren betekent dat jij niet alles hoeft te veranderen in jouw bestaande keuken. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwde gevoel niet uit de keuken verdwijnt, en jij alles nog precies weet te vinden.

Zijn er genoeg voordelen voor jou? Dan kan jij altijd inspiratie opdoen in onze eerdere projecten of op onze keukeninspiratie pagina.

Neem contact op met Lentjes Droomkeukens voor jouw keukenrenovatie

Lentjes Droomkeukens krijgt steeds vaker de vraag of er ook renovaties mogelijk zijn bij Lentjes? Zeker weten! Wij willen onze klanten overal in ondersteunen, met de juiste adviezen over keukens, het ontwerpen van een volledig nieuwe keuken of het realiseren van een hele mooie renovatie. Bij ons is niks te gek, wij zeggen vaak hoe moeilijker het project hoe meer wij onze passie erin kwijt kunnen. Daarom zien wij jou graag in één van onze showrooms terug voor de beste adviezen. Neem contact op met ons en bespreek zo snel mogelijk jouw wensen!

Rotpunkt 2020 K03 55 1600 1
mk4 f651a852 1 1
MK08 rendering 50 1600 1