Keukeninspiratie in Arnhem

Ben jij op zoek naar keukeninspiratie in Arnhem? Dan helpt Lentjes jou graag verder. Wij hebben een showroom met alle verschillende opstellingen voor je klaar staan. Ook kunnen onze medewerkers jou altijd voorzien van het beste advies. Omdat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben, weten wij alles van keukens en de nieuwste trends. Dit zorgt uiteindelijk voor het beste advies en de mooiste inspiratie voor jouw nieuwe keuken.

mk4 f651a852 1

Hoe richt jij jouw keuken in?

Keukeninspiratie in Arnhem begint bij het kiezen van een stijl. “Wat moet jouw keuken uitstralen?” en “Welke elementen moeten terug komen?” Dit zijn vragen die jij jezelf kunt stellen om jouw stijl te bepalen. Op onze keukeninspiratie pagina vind je ook enkele voorbeelden van de verschillende stijlen. Zo vind je hier moderne, landelijke en industriële keukens, die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben. Keukeninspiratie in Arnhem, begint dus bij Lentjes Droomkeukens.

06 rotpunkt innovations 2021 scaled 1

Moderne keuken

Bij een moderne keuken zul je in eerste instantie misschien meteen denken aan een witte, hooglans keuken. Maar tegenwoordig is een moderne keuken een veel breder begrip geworden. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie kleur of een combinatie van kleuren in de keuken. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkeheden.

01 0013 informa zerox ac741118

Landelijke keuken

De mooie kastdeurtjes en sierlijke handgrepen zijn echt kenmerkend voor een landelijke keuken. Daarnaast zien we veel gebruik van warme en rustige kleuren. Denk hierbij aan gebroken wit of zandkleur. De combinatie van dit alles zorgt ervoor dat de keuken een robuuste uitstraling krijgt. Bij Lentjes vind je alle mogelijkheden voor een landelijke keuken, kom dus snel langs!

MK10 Iron KQ BlackSteel Zerox FM VER City Brown Oak M scaled

Industriële keuken

Ook voor iedereen die liever een stoere en ruwe keuken wil, hebben wij een mooie collectie. Een industriële keuken heeft namelijk een unieke stijl doordat deze niet met strakke lijnen is afgewerkt. De ruwe randen, gebruik van baksteen, RVS en ruwe houtsoorten zijn kenmerkend elementen van een industriële keuken. Ervaar deze stijl nu in onze showroom.

MK07 2020 49 1600 1

Zwarte keuken

Ook een zwarte keuken zien we steeds vaker terug komen. Deze keuken kun je in alle verschillende stijlen laten plaatsen. Niet alleen een volledige zwarte keuken is een optie, maar je kunt ook kiezen om een aantal zwarte elementen terug te laten komen. Zo kun je een fantastisch contrast creëren tussen bijvoorbeeld houtgebruik met zwarte kasten. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een zwarte keuken, kom langs in de showroom voor de mooiste keukeninspiratie in Arnhem.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Of jij nou al helemaal weet wat je wil of bezig bent met het opdoen van keukeninspiratie in Arnhem, bij ons ben je altijd welkom. Onze experts staan voor iedereen klaar en helpen jou graag verder. Maak dus snel een afspraak en kom langs in de showroom!

Lentjes locatie Huissen