Een showroom vol met keukeninspiratie 


In de showroom in Wijchen van Lentjes de nieuwste keukenstijlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Wij bieden iedereen een kans om hun droomkeuken aan te schaffen. Bij Lentjes in Wijchen hebben wij de nieuwste keukenstijlen in onze showroom klaarstaan. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om een hele nieuwe keuken aan te schaffen, daarom willen wij onze klanten zo goed mogelijk voorbereiden op deze keuze. Wij doen dit door verschillende onderdelen in het kopen van een nieuwe keuken te perfectioneren. Onze service is altijd correct en wij bieden een grote hoeveelheid aan keukeninspiratie aan in twee filialen. Deze twee filialen staan vol met de nieuwste keukens, nieuwste keukenapparatuur en de nieuwste materialen. Dus wanneer jij op zoek bent naar een keuken met het nieuwste van het nieuwste dan kan jij bij Lentjes terecht. 

Nieuwste stijlen met een oog op de vraag van klanten

De nieuwste stijl die vooral terugkomt in ons assortiment in Wijchen zijn voornamelijk de keukens met donkere tinten. Een zwarte keuken met een grijs keukenblad zorgt voor een bepaalde stijl die jij wilt in jouw nieuwe keuken. Het is belangrijk dat de stijl van jouw woning doorgaat in jouw nieuwe keuken, dus ben jij heel erg bezig met een landelijke inrichting dan kan jij het beste op zoek gaan naar een keuken met houten elementen. Maar ben jij op zoek naar een keuken die past bij een industriële inrichting, dan kan jij het beste kiezen voor een keuken met betonlook en strakke elementen. Het is echt een hele grote trend op het gebied van keukens en ook in de rest van het interieur, dus zie je de volgende elementen steeds vaker. Stalen deuren met een donkere keuken, het is echt een prachtige combinatie weten wij uit eerdere ervaringen. Vaak worden de donkere keukens gecombineerd met gouden- of bronzen elementen, zoals een gouden kraan of bronzen spoelbak. Deze combinatie zorgt ervoor dat er toch iets meer leven in je donkere keuken komt, want anders is het ook zo donker. Een extra kleur zorgt ervoor dat de donkere kleur wordt gebroken. Soms wordt er ook gekozen voor een donkere marmerlook of de donkere frontjes gecombineerd met een lichte marmerlook. Deze combinatie zorgt echt voor een super bijzondere sfeer in jouw nieuwe keuken.

Houten- en witte keukens

Houten- en witte keukens blijf je nog steeds terugvinden in onze keukenzaak in Wijchen. Lentjes Droomkeukens is deze stijlen zeker niet vergeten in onze vernieuwde showroom. Deze stijlen zijn al een hele lange tijd razend populair bij eerdere klanten en hierdoor zijn deze stijlen steeds te zien in keuken showrooms. Echter blijven deze stijlen zich ook door ontwikkelen en hierdoor zijn er steeds vernieuwingen nodig met deze bestaande stijlen in onze showroom. In de witte keukens wordt er vaak gebruik gemaakt van donkere elementen, een zwarte Quooker kraan of een zwarte spoelbak.

Donkere keukens
lichte omgeving donkere keuken
donkere keuken met houten elementen


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter