Keukenzaak Nijmegen

Bent u woonachtig in Nijmegen of dicht bij deze stad in de provincie Gelderland? Wilt u graag een keukenzaak in de regio van Nijmegen vinden waar u terecht kan voor deskundig advies, persoonlijke hulp en die u ook nog eens kan helpen bij de montage? Lentjes Droomkeukens is werkzaam in de gehele regio Nijmegen en heeft een prachtige showroom in Wijchen staan waar u terecht kan voor hulp, advies en informatie. Interesse in een keuken van Lentjes Droomkeukens en onze werkwijze? Lees dan vooral even verder!

Keuken uitzoeken in Nijmegen

Het uitzoeken van een keuken is lastig en niet iets waarbij u over één nacht ijs zal gaan. U wilt natuurlijk eerst zoveel mogelijk informatie inwinnen, weten wat er mogelijk is en zou graag advies van een expert willen. Onze experts kunnen u alle informatie geven die u maar wilt hebben en helpen u graag tijdens een persoonlijk gesprek. Onze showroom staat in Wijchen, op steenworpafstand van Nijmegen, en is de plek waar we u keukens kunnen laten zien en waar we u aan de hand van een 3D-ontwerpprogramma alles kunnen tonen waar u maar interesse in heeft.

Inrichten van de keuken

Wanneer u bij ons komt is het handig als u weet wat de maten van uw keuken zijn. Aan de hand van die gegevens kunnen wij op ons 3D-ontwerpprogramma samen bezig met het inrichten van de keuken. We kunnen verschillende mogelijkheden laten zien en kunnen samen al uw wensen en voorkeuren bespreken. Om u een nog beter beeld te geven kunnen we ook in de showroom alles aan uw tonen. Zo heeft u een goed beeld van wat er zoal allemaal kan.

Eigen montage

Daar waar veel keukenzaken in Nijmegen u alleen helpen met het uitzoeken van een keuken zijn wij er om het totaalpakket te bieden. Wij helpen bij het ontwerp, het uitzoeken en kunnen de keuken ook voor u monteren. Wij monteren zelf. Dit heeft voor u als voordeel dat u maar met één partij van doen heeft. De communicatie gaat dus altijd met ons waardoor de kans op miscommunicatie klein is.

Keukenzaak in Nijmegen bezoeken

Wilt u graag eens langskomen bij een keukenzaak in Nijmegen om naar prachtige keukens te kijken? Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u graag met ons in contact komen? Wij zijn zeer flexibel, denken graag mee en doen er alles aan om samen met u de perfecte droomkeuken voor te vinden. Kom eens langs bij ons in Wijchen of neem eens contact op voor een afspraak. We horen graag van u!