Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken is een droom van velen. Bij Lentjes Droomkeukens maken wij deze droom werkelijkheid. Dankzij onze ruim 40 jaar ervaring kunnen wij jou voorzien van het beste advies en de perfecte keuken op maat. Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je altijd verder. Bij een nieuwe keuken moet je met van alles rekening houden. Bij Lentjes weten wij als geen ander waar je over moet nadenken. Daarom kunnen wij jou het beste advies geven om samen jouw droomkeuken samen te stellen.

Houten keuken met inductieplaat

De mogelijkheden van een keuken op maat

De mogelijkheden van een keuken op maat zijn eindeloos. Groot of klein, bij ons kun je altijd terecht voor een nieuwe keuken. Maar hoe realiseren wij dit? Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn. Om deze wensen te vertalen in een ontwerp, is het van belang om te weten wat de exacte afmetingen zijn van de keuken. Als dit allemaal bekend is maken wij het 3D-ontwerp. Dit zorgt ervoor dat we een goed beeld krijgen van hoe de keuken eruit komt te zien. Uiteindelijk kunnen we na akkoord de keuken bestellen en monteren wij hem bij jou thuis.

Een keuken op maat is daarnaast te verkrijgen in alle soorten stijlen. Of je nou een moderne, landelijke, industriële of zwarte keuken wil, alles is mogelijk.

Rotpunkt 2020 K10 Frontal Alternative Daylight Grey

Moderne keuken

Kies je voor een moderne keuken, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om dit vorm te geven. Zo kun je kiezen voor een witte hooglans keuken of juist een leuk kleurtje. Ook is een moderne keuken niet meer altijd greeploos. Laat je inspireren met de verschillende mogelijkheden in één van onze showrooms.

Landelijke keuken

Binnen een landelijke keuken zien we de sierlijke hand grepen en open kasten veel terug komen. Ook de rustige en warme kleuren zijn kenmerkend voor een landelijke keuken. Dit alles zorgt voor een mooie robuuste uitstraling. Kom langs in de showroom en ervaar de mogelijkheden van een landelijke keuken.

MK04 Zerox ED BL KQ Euca Mocca Zerox ED BL KQ Euca Caramel M scaled
keuken met groen

Industriële keuken

Als jij een keuken wil met ruwere randen en een stoere uitstraling, dan is een industriële keuken de perfecte keuken voor jou. Ook voor deze stijl maken wij de keuken op maat, zodat deze perfect in jouw woning past.

Zwarte keuken

Tot slot kun je ook kiezen voor een zwarte of gedeeltelijk zwarte keuken. Deze keuken kunnen wij leveren in alle eerder genoemde stijlen zodat deze voldoet aan jouw wensen. In onze showroom kun je een aantal verschillende opstellingen bekijken ter inspiratie.

mk9 0ce3db29
Lentjes locatie wijchen

Kom langs in de showroom

Voor een keuken op maat kom je langs in één van de showrooms. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om jou te voorzien van het beste advies. Maak dus snel een afspraak en maak jouw droomkeuken werkelijkheid. Tot snel in Wijchen of Huissen!