Keuken kopen in Nijmegen

Een nieuwe keuken kopen in Nijmegen doe je natuurlijk bij Lentjes Droomkeukens. Wij hebben in onze showroom een uitgebreide selectie aan verschillende keukens. Door al deze verschillende opstellingen en stijlen is er altijd een keuken die bij jou past. Natuurlijk maken wij altijd de keuken op maat naar jouw wensen.

MK09 Zerox ED KQ Umbra Marble Power LX Umbra Zerox FM VER City Brown Oak M scaled
Zwarte keuken bij Lentjes Droomkeukens

Van inspiratie tot droomkeuken

Bij Lentjes draait alles om jou, jij bepaald hoe jouw keuken eruit moet komen te zien. Hiervoor kun je nu al een vast inspiratie opdoen over de verschillende stijlen die wij aanbieden. Een keuken kopen in Nijmegen is heel eenvoudig met deze goede voorbereiding. Als jij eenmaal een stijl in gedachten hebt maak je gemakkelijk een afspraak om langs te komen in onze showroom. Hier staan onze adviseurs voor jou klaar om je verder op weg te helpen. Samen maken jullie rustig een rondje door de showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Uiteindelijk wordt er een 3D-ontwerp gemaakt om jouw droomkeuken tot leven te wekken.

Maak jouw keuken compleet

Jij wil een keuken kopen in Nijmegen, maar hoe maak je deze compleet? Je kunt nadenken over verschillende elementen in jouw nieuwe keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Quooker kraan. Met deze kraan heb je niet alleen meteen koud water, maar ook kokend water rechtstreeks uit de kraan. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor bruisend of gefilterd water. Niet alleen is dit erg handig, maar ook nog eens duurzaam, een echte ‘win-win’ dus! Verder kun je ook nadenken over een kookplaat. Hierbij is een inductiekookplaat tegenwoordig erg populair. Daarnaast maak je jouw keuken ook compleet met een mooie koelkast, die binnen de gekozen stijl past. Samen met een adviseur kun je alle mogelijkheden bespreken om jouw keuken compleet te maken.

Mooiste keukenapparatuur bij lentjes
Lentjes locatie wijchen

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Wil jij een nieuwe keuken kopen in Nijmegen, maak dan snel een afspraak en kom langs in de showroom in Wijchen. Hier kun je een rondje door de verschillende opstellingen lopen en je laten inspireren voor jouw droomkeuken. Hier staat een adviseur altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoord en jou te helpen bij het vinden van de perfecte keuken. Tot snel in Wijchen!