Jouw droomkeuken is onze passie!

Bij Lentjes Droomkeukens staat jouw wens centraal. Met vakkundig advies maken we samen werkelijkheid van jouw droom. Onze twee locaties in Wijchen en Huissen zorgen er voor dat jij ons makkelijk kunt bereiken in de Gelderse streek. Ontdek onze mogelijkheden voor jouw droomkeuken in Arnhem of Nijmegen met een bezoek aan één van onze showrooms!

keuken met groen
Lentjes locatie wijchen

Keuken in Wijchen

Onze locatie in de regio Nijmegen is gevestigd in Wijchen. Hier kun je met al je vragen terecht bij onze experts. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat je bij ons aan het juiste aderes bent om jouw droomkeuken samen te stellen. Wil jij jouw huis in Nijmegen een unieke sfeer geven, kom dan zeker lang in onze showroom in Wijchen. Maak gemakkelijk een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Keuken in Huissen

Naast onze locatie in Nijmegen, kun je ons ook vinden in de regio Arnhem. Ben je in Arnhem op zoek naar een nieuwe keuken, kom dan eens langs in onze showroom in Huissen. Onze medewerkers helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomkeuken zodat jouw keuken in Arnhem écht opvalt, in positieve zin natuurlijk! Laat je al een vast inspireren in onze online showroom en maak direct een afspraak om jouw droomkeuken samen te stellen.

Lentjes locatie Huissen
duurzame keuken met inductieplaat

Een aantal vrijblijvende tips

Bij Lentjes Droomkeukens denken we graag met je mee. Daarom hebben wij een aantal vrijblijvende tips voor je op een rijtje gezet. Op deze manier zal jouw keuken in Huissen of Wijchen een nóg groter succes worden. Denk bij het samenstellen van je nieuwe keuken eens na over een Quooker, een fantastische kraan om energie te besparen. Verder helpen wij je graag met het zo duurzaam mogelijk inrichten van je keuken. Ook hebben we een aantal feiten en fabels voor je opgesteld over het koken op een inductieplaat tegen over het koken op een gasplaat.