Keuken in Gelderland

Woont u in de prachtige provincie Gelderland en bent u op zoek naar een keuken voor in uw (nieuwe) woning? Wilt u graag geïnspireerd en geïnformeerd worden door een keukenzaak in de provincie Nijmegen die u van A tot Z kan helpen bij het plaatsen van uw droomkeuken? Dan bent u, hier op de site van Lentjes Droomkeukens, aan het juiste adres. Lentjes Droomkeukens is een bekende keukenzaak in de regio Gelderland en daarbuiten en heeft showrooms in Wijchen en Huissen. Wilt u alles weten over de werkwijze en het aanbod van Lentjes Droomkeukens?

Keuken zoeken in Gelderland

Een keuken uitzoeken is geen eenvoudige taak. De keuken is erg bepalend voor de uitstraling van uw woning en tijdens het uitzoeken van een keuken moeten er een aantal belangrijke keuzes gemaakt worden. Wij hebben in Gelderland twee showrooms met de mooiste keukens. Hier kunt u terecht voor deskundig advies, een persoonlijk gesprek en hulp bij het plaatsen van een keuken van A tot Z. Voor het uitzoeken van een keuken in Gelderland kan bij ons in Wijchen en Huissen. In beide vestigingen staan deze beste keukenexperts voor u klaar om u te helpen. Wat die zoal voor u kunnen doen?

Deskundig advies & hulp bij inrichting

Lentjes Droomkeukens is een bedrijf dat stikt van de ervaring op het gebied van keukens. In onze showrooms laten wij zien wat er allemaal mogelijk is, wat aansluit bij uw wensen en kunnen we u voorzien van deskundig advies. Daarnaast helpen we u ook nog eens bij het inrichten van uw droomkeuken. Wanneer u bij ons in de zaak komt kunnen wij aan de hand van een 3D-ontwerpprogramma uw keuken nabootsen en daarin aan de slag gaan met het ontwerpen van de keuken. Waar doen we de wasbak, waar komt de koelkast, plaatsen we een kookeiland, doen we een barretje aan het kookeiland? Allemaal vragen waar we ons mee bezig gaan houden. Uw wensen zijn leidend en wij doen er alles aan om aan die wensen te voldoen. Dat is de rolverdeling die al jarenlang tot een succes leidt.

Eigen montage

Daar waar andere keukenzaken in Gelderland er vaak voor kiezen om de montage van een keuken uit te besteden, doen wij de montage juist volledig zelf. Ons montageteam levert in de regio Gelderland keukens af in prachtige staat. Het voordeel van het feit dat wij ook de montage in eigen beheer hebben is dat u als consument maar met één partij te maken heeft. U heeft uitsluitend te maken met Lentjes Droomkeukens en weet dus altijd wie u moet bereiken wanneer er iets is. Zo voorkomen we miscommunicatie en kunnen we samen zo efficiënt mogelijk een droomkeuken plaatsen bij u in Gelderland of omgeving.

Keuken in Gelderland uitzoeken

Wilt u graag in Gelderland een keuken uitzoeken en is het voor u mogelijk om eens bij ons langs te komen in Wijchen of Huissen? Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Wij zijn enorm flexibel, denken graag mee en kijken ernaar uit om u van alle gemakken te voorzien bij het aanschaffen van een keuken. Wilt u graag dat wij wat ruimer de tijd voor u kunnen nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!