Industriële keuken in Nijmegen

Dan bent u bij Lentjes Droomkeukens aan het goede adres!

De vraag naar industriële keukens horen we vaak in showrooms. In het algemeen heeft deze wens vooral te maken met materialen en uitstraling, maar wat houdt het precies in, zo’n industriële keuken? Bij Lentjes Droomkeukens weten we het allemaal en nemen we graag alle verschillende opties met u door. Hieronder proberen we alles uit te leggen, en natuurlijk helpen we je graag verder met eventuele vragen. Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek over de industriele keukens.

Echte kenmerken van een industriële keuken

Een industriële keuken herken je aan veel dingen die je vaak ziet in de nieuwste keukens. Het doel is een geheel maken van alle onderdelen en dit kun je zien door een aantal sprekende onderdelen:

  • vloeiende lijnen
  • grondstof beton
  • staal
  • hout

Industriekeukens hebben vaak een zeer stoere uitstraling, met mooie dikke werkbladen van stevige materialen die tegen een stootje kunnen. De kasten komen in een mooie betonlook of ruw eiken, wat dacht je van de grote stalen handgrepen? Met deze onderdelen maak je van je keuken een prachtig industrieel geheel.

Verschillende kanten op met de industriële keukens

Bij Lentjes Droomkeukens kun je letterlijk alle kanten op, dus ook industriële keukens kunnen we ontwerpen en combineren precies zoals jij dat wilt. Op deze manier is het ook mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te mixen. Het kan bijvoorbeeld mooi zijn om in een rustieke keuken met industriële elementen te werken met moderne elementen om een keuken te krijgen die jaren meegaat!

Een woning met robuuste, stoere elementen en kleuren en een woning die toch gezelligheid uitstraalt. Dan kan een industriële wooninrichting iets voor u zijn. Het is echt een populaire stijl onder klanten van Lentjes en dat is ook niet verwonderlijk. Beton, hout en steen worden op elkaar afgestemd en hierdoor krijgt het een enorm strakke maar ook huiselijke uitstraling.

Details in een industriële keuken

De finishing touch van uw industriële keuken zit in de details. Over grepen spraken we al eerder; met een opvallende en stevige greep ziet je keuken er heel anders uit dan wanneer je kiest voor een greeploze keuken. Wanneer je een kraan kiest, kun je kiezen uit vele uitvoeringen waarmee je je keuken rustieker of juist moderner kunt laten lijken. Ook het kleurgebruik is belangrijk, zoals de keuze voor RVS, zwart of koper voor kranen en spoelbakken. Er is van alles mogelijk en er zijn verschillende industriële elementen die van belang zijn in een keuken.

Snel een afspraak maken voor een industriële keuken

Onze keukenshowroom staat vol met industriële keukens met verschillende elementen en kenmerken opgesteld. Wij nodigen iedereen graag uit in onze showroom,  bij ons kun je echt de showroomkeukens ervaren. Hier kan je inspiratie opdoen en kan je snel bekijken wat je wel wil en wat je liever niet in je keuken hebt.  Bij ons kan je keukenapparatuur zien en ervaren, het maken van keuzes in de verschillende elementen zal hierdoor eenvoudiger worden. Alle keuzes kunnen we uitwerken in een duidelijke en mooie ontwerpen, zodat jij precies weet hoe jouw droomkeuken eruit zal gaan zien.
Bij ons kan u op een hele makkelijke manier een afspraak maken. Dit kun je doen door ons online afspraakformulier te gebruiken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Hopelijk zien we je snel in onze showroom.

Moderne keuken
Industriële keuken
Landelijke keukens


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter