Energie besparen met Quooker

 

Lentjes Droomkeukens is erkend dealer van Quooker. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en installatie van de kokend waterkraan van Quooker. Wij bieden verschillende mogelijkheden van de Quooker kraan aan, kijk bijvoorbeeld eens naar de Quooker flex of de Quooker combi.

Wist u dit al van Quooker?

Quooker is een Nederlands bedrijf. Al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw zijn de kranen met kokend water in ontwikkeling dankzij een Nederlands innovatief idee. Door al meer dan 50 jaar bezig te zijn met het ontwikkelen van de kranen vinden wij van Lentjes Droomkeukens dat er geen ander merk kwalitatief in de buurt komt van Quooker. Om deze reden zijn wij dan ook dealer geworden van de Quooker kraan, samen streven wij met Quooker naar het leveren van de hoogste kwaliteit.

De mogelijkheden bij Quooker

Quooker heeft 11 verschillende stijlen kranen in het assortiment. Hierdoor is er voor ieder type keuken een bijpassende Quooker kraan. Gaat u voor een moderne industriële keuken dan is de Fusion Square kraan wellicht iets voor u. Is uw stijl keuken meer landelijk dan zal de Classic Fusion Round beter passen bij uw gewenste stijl. Laat u over de verschillende stijlen en kleuren informeren door één van onze verkoopadviseurs.

Quooker in industriële keuken
Quooker in moderne keuken
Quooker in landelijke keuken

Naast de verschillende stijlen kranen biedt Quooker verschillende functies. Natuurlijk is meteen kokend water tot uw beschikking hebben, na twee drukken op de knop, de basisfunctie die Quooker onderscheid van de normale mengkranen. Echter zijn er door de jaren heen veel meer functies aan toegevoegd. Zo is het tegenwoordig mogelijk om niet alleen kokend water na een druk op de knop te krijgen, maar ook gekoeld en gefilterd water. Met de toevoeging van de zogenaamde CUBE-boiler geeft de kraan zowel gekoeld als bruisend water. Zo is er voor iedere behoefte een oplossing te bieden met een Quooker kraan.

Besparen met de Quooker kraan

Kiest u voor een Quooker, dan kiest u voor duurzaamheid. Door de eenvoudigheid van de techniek achter de kraan is deze makkelijk te onderhouden en zijn onderdelen prima te vervangen. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw product.
Ook zal u minder water en energie verbruiken doordat u met de Quooker altijd precies gebruikt wat u nodig heeft. Dat is met een waterkoker of water warm maken in een pan een stuk lastiger te realiseren. Op de website van Quooker kunt u een energiebesparingscheck uitvoeren om te zien wat het voor u zou opleveren als u overstapt op een Quooker kraan.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden in uw keuken? Plan een bezoek in één van onze showrooms via de website of neem direct contact met ons op door te bellen of mailen. In beide showrooms hebben wij een Quooker geïnstalleerd zodat u zelf kan ervaren hoe een Quooker kraan werkt.


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter