Keuken op maat in Arnhem

Als je toe bent aan een nieuwe keuken op maat in Arnhem wil je natuurlijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Bij Lentjes droomkeukens ben je verzekerd van echt maatwerk. Onze experts gaan zorgvuldig te werk bij het ontwerpen en plaatsen van jouw nieuwe keuken in Arnhem. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste expertise. Via ons standaard proces gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg, jouw wensen staan hierbij altijd centraal!

Remco
Detail 22

Hoe gaan wij te werk?

Bij Lentjes droomkeukens is de weg naar een op maat gemaakte keuken in Arnhem heel eenvoudig. Alles begint bij jouzelf. Wat vind je mooi? Welke stijl moet de keuken krijgen? Welke kleuren komen er naar voren? Dit zijn een aantal vragen die jij zelf al kunt beantwoorden. Daarnaast kun je online op onze website wat inspiratie opdoen over de verschillende keukens en stijlen. Als jij de eerste ideeën op een rijtje hebt kun je langs komen voor een gesprek meet één van onze adviseurs. Deze gaat vervolgens na een rondje door de showroom en al jouw wensen besproken te hebben aan de slag met een tekening. In deze tekening wordt duidelijk hoe alles eruit komt te zien en kun jij uiteraard ook mee beslissen. Als alles duidelijk op papier staat maken wij een 3D ontwerp, zo kun je zien hoe de keuken er in jouw huis uit komt te zien! Tot slot verzorgen wij, na akkoord op de keuken, de montage van de keuken zelf. Onze experts gaan aan de slag met jouw keuken zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe keuken!

De verschillende stijlen

Voor een op maat gemaakte keuken in Arnhem kun je kiezen uit veel verschillende stijlen. Zo heb je de keuze voor een mooi moderne keuken, die op veel verschillende manier is samen te stellen. Van greeploze designs tot mooie sierlijke handgrepen en van een hoogglans, witte afwerking tot een felle, gedurfde keuken. Daarnaast kunnen wij ook een landelijke keuken op maat maken in Arnhem. Met zijn rustige en warme kleuren geeft de keuken een robuuste uitstraling. Ook een industriële keuken behoort tot de mogelijkheden. Dit is echt iets voor jou als je opzoek bent naar een stoere keuken waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van ruwe randen. Tot slot kun je ook de verschillende stijlen combineren met een zwarte kleur, wat steeds populairder wordt. Wat je keuze ook is, wij verzorgen altijd een keuken op maat in Arnhem!

MK04 rendering scaled
Montage

Kom langs in de showroom

Bij Lentjes droomkeukens staan we voor je klaar met het beste advies. Als jij op zoek bent naar een keuken op maat in Arnhem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak gemakkelijk een afspraak via de knop hieronder en bespreek de mogelijkheden voor jouw keuken. Tot snel in de showroom in Arnhem!