Alle stijlen in de showroom


Echte Droomkeukens bij Lentjes Droomkeukens

Kleuren Project School Fotocollage

Verschillende soorten stijlen aan keukens in de showroom van Lentjes Droomkeukens

Om jou te kunnen voorzien van een gerealiseerde droomkeuken gaan wij samen in gesprek en lopen wij samen door de verschillende stijlen in de showroom heen. De adviseurs van Lentjes Droomkeukens nemen alle tijd om jou te voorzien van de beste adviezen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de laatste trends, hierdoor kunnen zij echt het beste advies geven aan jou. Niet alleen over de keukens zelf, maar ook over de duurzaamheid van de keuken. Dit wordt steeds vaker een onderdeel wat niet kan missen in een nieuwe keuken, duurzaamheid!

MK08 rendering scaled
mk4 f651a852 1
Zwart hout bij lentjes Droomkeukens

Lentjes wilt elke dag uw droomkeuken realiseren

Droomkeukens staan klaar in de showroom

Wij bekijken de nieuwste trends en ontwikkelingen op de keukenmarkt om te voorspellen welke showroommodellen jouw en je wensen kunnen voorzien. De nieuwste modellen in de showroom zijn voorzien van de nieuwste technologieën in het apparatuur. Bij Bosch, AEG en Quooker zijn ze constant bezig met vernieuwingen. Deze vernieuwingen kunnen helemaal uitgelegd worden door onze adviseurs, met alle informatie van A tot Z over de materialen in de keuken en het apparatuur.

Duurzaamheid steeds belangrijker

De nieuwste apparaten helpen je bij een duurzaam leven door zuinig om te gaan met energie en onze natuurlijke hulpbronnen zoals water.

Nieuwste stijlen in de showroom

Iedereen wordt geïnteresseerd in de nieuwste producten. Dus een nieuw keukenblad of een nieuwe kraan? Dit zal altijd helpen om mensen te binden aan onze nieuwe collectie.

Comfortabel koken heel erg belangrijk

Om jouw leven comfortabeler te maken blijven ze bij alle fabrikanten innoveren en ontwikkelen ze apparaten volgens de nieuwste technologie.

MK07 Zerox BL XT Umbra Zerox XT Kashmir Zerox FM VER City Grey Oak M scaled

Neem contact op voor jouw droomkeuken

Wacht niet met jouw dromen realiseren, wij staan elke dag voor jou klaar om het gesprek aan te gaan. Wij kunnen hierdoor elke klant voorzien van de door hun gewenste keuken. Wij hebben een makkelijk systeem waardoor jij binnen een paar minuten een afspraak kan maken, deze afspraak komt direct in onze agenda en jij komt bij ons op de gewenste locatie.