Duurzame keuken kopen

Een duurzame keuken kopen is iets wat we tegenwoordig steeds vaker zien. Iedereen houdt zich er tegenwoordig mee bezig omdat we er niet meer omheen kunnen. We moeten allemaal verduurzamen en dus ook in de keuken. Daarom is het van belang dat je bij de aanschaf van een nieuwe keuken kijkt naar opties die zo duurzaam mogelijk zijn. Wil jij ook een duurzame keuken kopen? Dan helpen wij jou graag verder!

MK11 Ergo Zero B New Forest Oak emory R20 B New Forst Oak M 1 scaled

Duurzame apparaten

Een duurzame keuken kopen, is meer dan allen kijken naar het materiaal van de kastjes en het aanrechtblad. Er zijn ook verschillende apparaten en producten die jij kunt aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Quooker kraan. Met deze kraan kun je veel water én energie besparen. Elk type kraan heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Meer informatie over de duurzaamheid van de Quooker kraan vind je op onze site. Naast deze fantastische kraan is er natuurlijk nog meer wat jij kunt doen. Wil jij een echte duurzame keuken kopen? Stap dan over van gas naar inductie! Met een inductiekookplaat ben je tevens ook sneller klaar met koken, omdat het sneller gaat. Waar wij bij Lentjes jou ook nog op willen wijzen, zijn de energielabels. Hieraan kun je namelijk zien hoe duurzaam het product is.

Duurzaamheid binnen elke keuken

In elke soort keuken is het mogelijk om te verduurzamen. Een duurzame keuken kopen in een moderne, landelijke of industriële stijl is allemaal mogelijk. Zo heb jij een keuken die voldoet aan jouw wensen en nog duurzaam ook, hoe mooi is dat! Als we kijken naar de Quooker kraan, zien we dat een Fusion Square kraan heel mooi past binnen een moderne industriële keuken. Daarentegen past een Classic Fusion Round weer beter in een landelijke stijl. Wat de stijl van jouw duurzame keuken ook is, er is altijd een kraan die bij jou past!

Rotpunkt 2020 K01 54 1600 1
Lentjes locatie wijchen

Maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ook een fantastische duurzame keuken kopen? Maak dan snel een afspraak en kom langs in de showroom in Wijchen of Huissen. Hier staat altijd een adviseur voor jou klaar die jou alles kan vertellen over hoe jij jouw keuken zo duurzaam mogelijk kunt inrichten. Samen lopen jullie een rondje door de showroom om jouw droomkeuken samen te stellen!