Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol

Zoals we de laatste tijd merken krijgt duurzaamheid een steeds grotere rol in de keuzes die we maken in ons leven. En Lentjes Droomkeukens begrijpt dit volledig. Daarom willen wij u helpen in deze tijd, de energiekosten rijzen de pan uit en dan nog niet gesproken over kosten van het gas. Lentjes denkt mee in het hele proces en probeert u te helpen met zoveel mogelijk besparingen. Dit kan onder andere door de keuze van het apparatuur in uw nieuwe keuken, maar ook door andere veranderingen in het hele proces. Wij weten precies waar de pijnpunten zitten in huidige keukens qua energie- en waterbesparing. Laat ons meedenken in het proces en wij zorgen dat een nieuwe keuken ervoor gaat zorgen dat u geld gaat besparen op uw huidige rekeningen.

Duurzaamheid bij Lentjes Droomkeukens

Apparatuur van verschillende merken verkrijgbaar bij Lentjes

In de showroom van Lentjes zijn verschillende merken vertegenwoordigt. Deze merken doen stuk voor stuk hun uiterste best om de mooiste producten op de markt te brengen. Sommige merken doen dit door middel van nieuwe technologieën, terwijl andere merken juist alleen maar bezig zijn met duurzaamheid. Door deze verschillende elementen is de keuze tussen verschillende merken som heel erg lastig, want kies je voor design, gebruiksgemak of toch voor duurzaamheid. Het mooie is dat Lentjes hierin heeft meegedacht. Bij Lentjes vindt je apparatuur dat gebruiksvriendelijk is, gemaakt met het oog op design en geproduceerd om duurzaamheid te waarborgen. Hierdoor ben je voor het beste en duurzaamste apparatuur bij Lentjes aan het juiste adres.

Ontwerp zonder titel 26
Ontwerp zonder titel 28
Ontwerp zonder titel 27

Maak snel een afspraak met Lentjes om alle ontwikkelingen in de keukenwereld te bespreken met één van onze adviseurs. 

Bij Lentjes staan onze adviseurs 5 dagen in de week op twee verschillende locaties voor u klaar. Onze adviseurs zijn elke dag bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukens. Nieuwste ontwikkelingen op de markt van keukens en keukenapparatuur zijn bekend bij onze werknemers. Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek of maak snel online een afspraak.