Inspiratie voor jouw droomkeuken

 

Dit zijn de nieuwste (bij)keukentrends

 

Zwarte bijkeuken

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken of wil je jouw keuken een make-over geven? Bij Lentjes Droomkeukens vind je de nieuwste keukentrends en krijg je advies om jouw droomkeuken in te richten.

Voor een nieuwe keuken of bijvoorbeeld een make-over van je bijkeuken: bij Lentjes Droomkeukens ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van keukens. De keukenspecialist gaat mee met de laatste keukentrends en geeft je uitgebreid advies bij het ontwerpen van jouw droomkeuken en bijkeuken.

Lentjes heeft sinds kort een compleet vernieuwd assortiment met prachtige kleuren, voor zowel keukens als bijkeukens. Alles is van de hoogste kwaliteit qua materiaal én service. Hieronder vast een voorproefje van de collectie bijkeukens.

Opgeruimd staat netjes

In de foto hierboven zie je een mooie, strakke bijkeuken in de kleur ‘Carbon’. De bijkeuken heeft een ingebouwde wasmachine en droger, precies op werkhoogte. Daarnaast heb je met de hoge kasten genoeg plek om je wasmanden, afvalemmers en wasmiddel op te bergen. Onder de wasmachine heb je ook een korflade, zodat je daar je was even in kunt doen. Het werkt super praktisch én zo houd je de bijkeuken mooi opgeruimd.

Precies wat jij wil

Houd je meer van een frisse look, dan zal de kleur ‘Just Grey’ je misschien wel bekoren. Het lijkt een beetje op de Carbon bijkeuken, maar als je goed kijkt is de opstelling heel anders. Je kunt je bijkeuken namelijk precies zo inrichten als je zelf wil. Op deze foto is gekozen voor twee schappen aan de muur, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld extra hangkasten of schoenenrekjes. De specialisten van Lentjes Droomkeukens gaan altijd met jou in gesprek om te zien wat het beste bij je past.

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar de rest van het assortiment? Kijk rond op onze website om vast even te kijken naar de mogelijkheden en kom langs in de mooie showroom in Wijchen. Je kunt gewoon binnenlopen, maar voor uitgebreid advies is het ook mogelijk om een afspraak te maken via de website.

lichte bijkeuken


Neem contact op met Lentjes Droomkeukens


Stel hier je vraag of laat je opmerking achter