Bosch apparatuur


Het beste apparatuur bij Lentjes Droomkeukens

Bauknecht apparatuur bij Lentjes Droomkeukens

Verschillende soorten apparatuur van Bosch bij Lentjes Droomkeukens

Bosch is een hele belangrijke leverancier van Lentjes Droomkeukens. Bosch is leverancier van een grote hoeveelheid aan verschillende producten. Uiteenlopend van inbouwfornuizen tot aan koffiemachines en broodroosters. Bij Lentjes focussen wij ons vooral op het apparatuur van Bosch dat ingebouwd kan worden. Dus inbouwovens, inbouwfornuizen, vaatwassers en koelkasten. Deze producten van Bosch kunt u in het ontwerp plaatsen dat wij voor u ontwerpen.

MCIM01802019 FF FRI Content Zusatz 6 R
Wasmachine in keuken


Gezond en Duurzaam leven

#LikeABosch

Gezonder leven wordt een stuk makkelijker gemaakt door de apparatuur van Bosch. Eet een beetje gezonder door de stoomovens van Bosch of oefen meer met gezonde gerechten. Het dagelijkse leven helpt ons niet altijd om onze goede voornemens na te komen. Daarom hebben ze bij Bosch huishoudelijke apparaten ontwikkeld die u ondersteunt om gezonder te leven in uw dagelijkse leven.

Leef duurzaam #LikeABosch

Bosch apparaten helpen je bij een duurzaam leven door zuinig om te gaan met energie en onze natuurlijke hulpbronnen zoals water.

Leef gezond #LikeABosch

Gezonder leven is goed voor ons allemaal. Bij Bosch hebben we apparaten die een gezond leven zo gemakkelijk mogelijk maken.

Leef comfortabel #LikeABosch

Om jouw leven comfortabeler te maken blijven ze bij Bosch innoveren en ontwikkelen ze apparaten volgens de nieuwste technologie.

”Leef duurzaam, gezond en comfortabel met de huishoudapparaten van Bosch.”

Prijswinnende producten van Bosch

Bij het kopen van nieuwe huishoudelijke producten en keukenapparatuur wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. De producten van Bosch zijn prijswinnend. Uit verschillende juryprijzen komen zij als beste naar voren. Bijvoorbeeld van de Consumentenbond en Kieskeurig. Dus wanneer u voor design en kwaliteit wilt gaan kunt u voor Bosch kiezen.