Bauknecht apparatuur


Duitse kwaliteit bij Lentjes Droomkeukens

Bauknecht bij Lentjes
HP Module Hero COLLECTION 11 STIJLVOL GREEPLOOS BK compressed

Verschillende soorten apparatuur van Bauknecht bij Lentjes Droomkeukens

Het brede en ruime assortiment van Bauknecht biedt voor ieder wat wils en past bij iedere keuken en inrichting van de woning. De nieuwste innovaties, intelligente technologieën en een stijlvol design zijn allemaal verwerkt in de producten van Bauknecht. Deze onderdelen zorgen altijd voor uitstekende prestaties van Bauknecht apparaten. Bekijk bij Lentjes Droomkeukens het assortiment van de Bauknecht apparatuur.

Bauknecht apparatuur staat altijd klaar voor u om u te ondersteunen wanneer er problemen zijn met apparaten. Wilt u ondersteuning hebben of assistentie krijgen bij een probleem bij een apparaat. Dan is er altijd een monteur van Bauknecht bereikbaar, ook is Lentjes altijd bereikbaar bij vragen, storingen of problemen.

Moderne koelkast
Keukens bij Lentjes Droomkeukens
duurzame keuken met inductieplaat


Doe het op uw manier

U en Bauknecht samen, elke dag

Bauknecht heeft een nieuwe generatie aan apparaten ontwikkeld, die verder gaat dan de oorspronkelijke wensen van klanten. Maar wat wilt u dat de apparaten voor u gaan doen? Energie besparen, tijd verminderden of toch heerlijke gerechten maken. Bij Bauknecht heb je verschillende apparatuur voor verschillende wensen. Kleine dingen maken het leven de moeite waard, maak van elk moment een waardevol en onvergetelijk moment. Bauknecht weet precies hoeveel u om alles geeft. Dankzij de technologie en innovatie van Bauknecht zorgen onze apparaten voor u, hierdoor kunt u voor iedereen in uw omgeving zorgen. Met een enorme passie en aandacht voor alle details. Koken, Koelen en Vaatwassen alles kan bij Bauknecht.

KOEL-VRIESCOMBINATIES MET TOTAL NO FROST TECHNOLOGIE

Eet gezonder en verspil minder voedsel met Bauknecht. Groente en Fruit blijft tot wel 15 dagen* vers in de Fresh Zone +. De nieuwe koel-vriescombinaties zorgen voor een langere houdbaarheid en beter behoud van mineralen, vitamines en voedingsstoffen.

MAAK VAN UW KEUKEN EEN AVONTUUR

Bauknecht heeft inbouwapparaten ontworpen die ongeëvenaarde prestaties aanbieden aan klanten. Bauknecht geeft u de mogelijkheid om uw creativiteit in de keuken te uiten. De nieuwe ingebouwde kooktoestellen houden de eigenschappen van uw voedsel intact.

JE NIEUWE PARTNER IN DE KEUKEN

De nieuwe inductie kookplaat met Adaptive Cook. Het innovatieve sensorsysteem bewaakt tijdens de bereiding voortdurend de temperatuur. Bovendien biedt de kookplaat maximale flexibiliteit. Het kan worden gebruikt als een volledig kookoppervlak.

”Voor mij en mijn woning, is er Bauknecht”

HP Module Banner half image GROOT GROTER FAMILIEVRIENDELIJK BK compressed

Professionele vriessystemen

Bij de vriezers van Bauknecht is er een nieuw innovatief systeem ontwikkeld, schockfreeze! Bevries met deze manier uw voedsel 3x sneller als met normale vriezers. Op het gebied van duurzaamheid is deze vriezer volledig doorontwikkeld. Het is een grote, familievriendelijke vriezer die met de intelligente indeling meer opslagruimte biedt dan vergelijkbare modellen. Met de nieuwste touch display is de vriezer erg makkelijk in te stellen.